1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyty Verbatim do nadruku do Xboxa 360

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Punisher, Grudzień 24, 2015.

  1. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Czy takie płyty DVD+R DL verbatima 8,5GB tylko że przeznaczone do nadruku nadają się do nagrania gier? Czy one się różnią tylko tym, że można na nich drukować? Czy odsyłać je? Bo takie mi sprzedał z allegro
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    kiedyś jak miałem 360 to ja odsyłałem takie i kupowałem inne te bez nadruku . ale tych nie testowałem
     
  4. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będąc działać. Mam kilka takich. Kilka lat temu dostałem kilka gier na takich płytach. Nadal działają.
     
  5. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Te płyty różnią się tylko możliwością nadruku okładki w specjalnej nagrywarce. Będą działać z xboxem
     
  6. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    A o co chodzi z tymi oznaczeniami MKM003 w przypadku klasycznych Verbatimów, a CMC MAG-D03-64 (czy jakoś tak) w tych do nadruku?
     
  7. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    To jest media id płyty,(pochodzenie płyty,producent)
     
  8. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Niestety Verbatimy do nadruku mi nie działają, nie polecam nikomu ich kupna. Po odpaleniu wyskakuje błąd
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 24, 2015
  9. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Mi pali bez problemów na tych płytach oczywiście na Ihas 124b.
     
  10. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    A bez Ihasa nie pójdzie? Bo nagrywałem zawsze na normalnej nagyrwarce i normalne verbatimy i dobrze szło, a z tymi nie
     
  11. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Na ihasie robisz sobie firmware pod konkretne id płyt albo pobierasz gotowca i wgrywasz do nagrywarki,do normalnej nic nie wgrasz niestety.Jedyne co ratuje to program
    BurnerMAX Payload
     
  12. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Mi przez tego BurnerMAXa nie chciała się poprawnie nagrać nawet normalna Verbatimka, nie Printable. Konsola nie mogła tego odpalić
     
  13. Mitzek

    Mitzek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A CMC-MAG_D03-64 to nie przypadkiem Platinum??? Chyba tez takie mam, kupione jako "HP do nadruku"... - z tym, ze na pewno nie zaplacilbym za nie jak za Verbatimy MKM003...
     
  14. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Dokładnie u mnie również nie działały mimo ustawień pod to konkretne media id cmc...
     
Wczytywanie...

Poleć forum