1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyty verbatima - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bułka1992, Październik 25, 2010.

  1. Bułka1992

    Bułka1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zakupiłem na allegro 10 płytek DVD +R DL i żadna z nich nie działa , w imgburnie pokazuje mi , że na płytce jest za mało miejsca , a zresztą prześlę screena. Co mogę w tym przypadku zrobić ??

    Imageshack - 20101025162438.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Z tego co widzę to Ty żeś kupił zwykłe DVD a nie DL :)
     
  4. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Proponuje na początek zmienić fw w nagrywarce, pewnie wszystko już poustawiałeś tzn. booktype w imgburn. Z tego co widzę na screenie to rozpoznaje Ci tą płyte jako jednowarstwową. Możesz mieć tez problem z nagrywarka.
     
  5. Bułka1992

    Bułka1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to widocznie coś faktycznie masz z nagrywarką. FW zaktualizuj tak jak kolega wyżej zaproponował
     
  7. Bułka1992

    Bułka1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A byłbym wdzięczny gdybyście podesłali mi linka do tej aktualizacji. Moja nagrywarka to - HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L

    Z góry dziękuje
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    moze i kupiles dl ale program rozpoznaje je jako zwykle
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    spróbował bym ściągnąć xbox becap copy czy jakoś tak, program zajmuje raptem 700kb i posiada jedną ale to bardzo przydatną opcje, posiada w swoim archiwum aplik ASPI, może tego właśnie Ci brakuje!
     
  11. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może sprzedawca chciał cię zrobić w balona i po prostu podmienił płyty? Inne programy wykrywają normalnie?
     
  12. Devolfor

    Devolfor Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A mi się zdaje że to są problemy z nagrywarką , Jadę na płytach Aone Plus Gold Edition (wiem wiem 10płyt - 15zł. .. :)) i wszystko ładnie śmiga , lecz nie w tym rzecz. Mam 2 nagrywarki , 1 w komputerze - Lite - ON i jedna w laptopie jakaś No-name.

    płyty wypalone przez nagrywarkę Liteone nie działają , próbowałem wszystkiego , upgrejdowałem softa - nic nie daje. Gdy nagrywam na laptopie to wszystko działa , trochę to dziwne gdyż nie moge nawet ustawić prędkośći 2.4 , bo najmniejsza prędkość obsługiwana przez nagrywarkę to 3.0 .

    Moim zdaniem masz zepsutą/przestarzałą nagrywarkę ,

    PS. Moja nagrywarka w kompie wszystko ładnie czyta , nagrywa zwykle plyty dvd, lecz problemy ma tylko z dual layer.
     
Wczytywanie...

Poleć forum