1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyyta nie jest obsługiwana LT2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez divao, Kwiecień 4, 2013.

  1. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po nagraniu Lord Of The Rings War In The North wg. poradnika z forum i zmianie topologii xbox backup'em wyskakuje mi błąd przy próbie uruchomienia gry:
    Płyta nie jest obsługiwana
    Weryfikacja przebiegła bez problemu, płytkę widzi w menu i rozpoznaje jaka to gra.
    Mam LT2.0 i Dash 16202

    PS. Czy gdyby to była jednak przeróbka w konsoli lt1.9 to pewnie nie działałaby mi taka gra jak mortal kombat, czy dead island?

    Trik z mp3 nie pomaga
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja bym wzial od kogos kopie palona ihasem i sprawdził
     
  5. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czasami jeszcze rzuca się o ściereczkę.

    nie mam nikogo takiego
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    blad ze scierą to źle nagrana, może masz LT inne skoro płyta nieobsługiwana ?
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    a czy nie prościej było by po prostu zrobić upgrade do lt 3.0??
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tu nie chodzi czy lt 2 czy lt 3 tylko wypalenie poprawne gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum