1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PMT HACK ,odczyt klucza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ravelsc, Kwiecień 28, 2011.

  1. ravelsc

    ravelsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mauchenheim, Germany
    Witam

    Mam problem wszytko idzie oki do momentu kiedy wyskakuje status "Serial flash found with Status 0x52" odkladam probe i nic sie nie dzieje zadne okno nie wyskakuje komp lun jf jak by sie zawieszal kiedy wyłacze ck3 wyskakuje okno klikam ok ale jest komunikat "PhatKey extraction failed!" zaznacze ze jest to napęd 83850c


    może jakiś wskazówki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Trzymaj probe cały czas, na niektórych kontrolerach zawiesza się na jakieś 10, 15 sekund, ale to nic, trzymaj cały czas probe, aż się 'odwiesi'. Wtedy na ok. 3 sekundy odpinasz, klikasz OK, podpinasz znów i masz klucz.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie prawda.....klkasz ok dopiero po właczniu zasilania.....bo inaczej wsykoczy phatkey failed
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    No tak, czeski błąd, masz racje :)
     
  6. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Problem może też tkwić w zbyt szybkim włączeniu zasilania. Klikasz OK pod odłożeniu probe i włączeniu zasilania, wyłączasz czekasz 5sec i włączasz. Znów klikasz OK i masz klucz.
    Jeżeli zrobisz to zbyt szybko to wyskoczy Fail !
     
Wczytywanie...

Poleć forum