1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pmt hack / probe

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Ankoholik, Marzec 10, 2011.

  1. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Witam,nie miałem jeszcze okazji używać PMT Probe ale mam pytanie,czy z napędów z softem LT/LT+ PMT Probe zwróci tez KEY czy dalej tniemy ścieżki? Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zwróci key.....

    i reszte tak samo jak w przypadku dummy from ixtreme.....czyli wszystkie informacje....
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Sczytuje jak zloto z kazdego litka. Wczoraj sczytywalem z dziewiczego 83850v2 i 93450 z lt i poszlo elegancko
     
  5. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Ten schemat PMT będzie działał równiez pod Xtractora v1.2 ? (bo mam wszystko od nich,a widzę ze te Hiszpańskie hieny teraz tylko Lizzarda chcą wpychać)

    dzięki za odzew
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  7. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Po co Ci tutek po polsku? Wszystko masz na filmiku:) Gogle ma taką funkcję jak tłumacz ,może to Ci pomoże.
     
  9. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?

    Nie jest to takie trudne jak sie z poczatku moze wydawac (dla osoby nie maacej stycznosci z elektronika jako taka - takich jak ja ;)), ale tak na serio to banal. Napiecie 3,3 tniesz na pol, wstawiasz wlacznik ON/OFF, a do masy lutujesz kabelek z igla na koncu. To wszystko

    Tu masz mojego PMT

    http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/pogo-mo-thoin-co-i-jak-85241-2.html#post690623
     
  11. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie dajemy kondensator??
     
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  13. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak już sobie wystrugałem działa lux ale ta technologia idzie do przodu , nic nie trzeba ciąć i lutować.

    Jeszcze niech ruszą slimy będzie cool

    dzięki serdeczne za pomoc
     
  14. solarisPL

    solarisPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogę potwierdzić, że koszt przeróbki napędu 93450c (jak i innych) to 0zł. Nie potrzebne żadne CK3, Xtractory. W PMT Wystarczy lutownica, kabelki, zasilanie bierzemy od Xboxa, i Serial Sata z płyty głównej (żadne dodatkowe kontrolery na PCI IDE), igła i dowolny przełącznik(z starego radia, z byle czego). Wystarczy poszukać czy komuś udało się sflashować na danym chipsecie. Mogę potwierdzić, że na starym VIA VT8237R, którego miałem na płycie głównej jungeflasher działa bez zawiechy. (słaby komputer kupowany w 2006r. w MediaMarktcie za grosze). Oczywiście jeśli nie chce się być oflagowanym (później dostać bana) to trzeba posiadać osobne zasilanie do napędu.
    Nie polecam, każdy robi na własną odpowiedzialność.
     
  15. 9ff

    9ff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hell
    mam taki sprzęt :

    [​IMG]

    Czy jak dodam przełącznik ON/OFF na 3,3V to będzie gotowy do zczytania klucza ?
     
  16. marmez

    marmez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie slimy sie ruszyły;) testowane

    Własnie slimy sie ruszyły;) testowane;) przyda sie do tego też pogo:
    Geremia MT1335 Macronix and Winbond (DG-16D4S LiteOn) Unlocking - Scenyx Entertainment Community
    moj tutorial u dołu przed ostatni post;) BEZ ŻADNYCH NARZĘDZI OD MAXIMUSA/TX całkowicie DIY
     
Wczytywanie...

Poleć forum