1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po aktualizacji dashboard, nie czyta kopii zapasowych, tylko wyskakuje logo xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolo1108, Czerwiec 18, 2011.

  1. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, tak jak w temacie Po aktualizacji dashboard, nie czyta kopii zapasowych, tylko wyskakuje logo xboxa - a dokładnie tak jak bym otwierał film. Orginały czyta dobrze. Czy ktoś może wie o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    No niestety nikt nie wie o co chodzi.. przykro nam....
    odsyłam na drugą strone tego działu
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak wie i to cale forum, jestes tu nie od dzis wiec czytaj, a nie zakładaj ślepo tematu
     
  5. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mogli byście podżucić link
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Naucz się pisać i szukać, przyda ci się na przyszłość, zwłaszcza to pierwsze
     
  7. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak bym mógł znaleźć to bym nie prosił o pomoc
     
  9. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Za te tematy o dashu powinni zaczac bany dawac, podziwiam cierpliwosc modow.
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    omg po prostu dashboard usunął ci przeróbkę i dlatego nie działają ci pirackie gry, musisz wgrać lt+ 1.9
     
  11. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzięki za odpowiedź, nie wiedziałem o tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum