1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

po aktualizacji live nie odpala piratów.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Niewiadomus, Maj 26, 2011.

  1. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Chciałem pobrać bokserów do gry Fight Night Champion i byłem zmuszony do aktualizacji xbox live.
    Od tego czasu napęd odczytuje mi tylko oryginalne gry a przy włożeniu pirata pojawia się jedynie napisa "Odtwórz DVD''.
    Miał ktoś podobny problem?
    Co mogę zrobić.
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Poczytaj forum.jest już kilka takich tematów.grać na oryginałach:) lub czekać na nowa przeróbkę

    Sent from my Sapphire/dream using Tapatalk
     
  4. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jedyne możliwe rozwiązania?
    jeśli tak to kiedy wyjdzie nowa przeróbka
    przeczytałem parę tematów i wygląda no to ,że faktycznie tak jest
    Nie posiadam klucza. Czy specjaliście uda się przywrócić przeróbkę?
     
  5. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    Tak
     
  6. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy gdy oddam konsolę do gościa który się tym zajmuje uda mu się doprowadzić konsolę do poprzedniego stanu?
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak
    a tak w ogole to LoL.
     
  8. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak gdy nie ma się nic mądrego do powiedzenia najlepiej powiedzieć lol.
    Dzięki tym ,którzy pomogli.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to ty dales **** instalujac dasha. na twoje pytanie odpowiedzialem wiec F.
     
  10. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    owszem ,za odpowiedź serdecznie dziękuję wiem ,że popełniłem błąd no i tu masz rację. Lol w moim mniemaniu było zupełnie niepotrzebne :).
    Mimo wszystko pocieszyłeś mnie ,że skończy się na wydatku 50 zł
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    po prostu powinienes zajrzec na forum przed wgraniem dasha. w zasadzie tyczy sie to, tylko osob ktore maja CFW. bo mozna na mine wjechać i to niezle.
     
Wczytywanie...

Poleć forum