1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

po aktualizacji nie działają gry wtf ? nie mam pojęcia co jest 5 Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kokot, Wrzesień 13, 2014.

  1. Kokot

    Kokot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem mianowicie pożyczyłem od ziomeczka x'a przerobionego tak że hulają piraty nie wiem jak to się nazywa jestem świeżakiem jeżeli chodzi o tą konsolę i nie wiem co mi strzeliło dziś rano do głowy zrobiłem jakąś aktualizacje i cyk żadna gra nie dział jest jakiś sposób żeby to naprawić ? po odpaleniu płyty wyskakuje komunikat "Dysk nie jest obsługiwany"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jaką gre odpalasz, jaki dash miała konsola przed aktualizacją ?
     
  4. Kokot

    Kokot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiście X 360 ;D
     
  5. Kokot

    Kokot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam pojęcia nawet co to jest ten dash nie jest to moja konsola pierwszy raz mam styczność z X odpalam Halo 4 i GTAV i nic wczoraj wszystko śmigało
     
  6. mikokuba1

    mikokuba1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2014
    Posty:
    141
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co bo nam po tej wiedzy że x 360 podaj jaką grę odpalasz i czy to pirat podaj też jak dash miała konsola przed aktualizacją.

    Wysłane z mojego HTC Desire 300 przy użyciu Tapatalka
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ściągnij program abgx360, zrób scan płyty z grą i podeślij screena, prawdopodobnie trzeba będzie na nowo wypalać.
     
  8. Kokot

    Kokot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie pisałem z właścicielem ''pocieszył" mnie że cała przeróbka i gry poszły się .....
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    skoro grałeś w GTA5 to raczej niemożliwe że aktualizacja usunęła LT, stawiam na cichą aktualizacje... wypalenie gry powinno załatwić sprawę. Daj screena z abgx i spytaj sie go jakie lt było wgrane.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No mial lt 2.0 na pewno
     
  11. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Panowie gość pisze ze pierwszy raz ma styczność z x nie wie co to dash a wy pytacie jaka miał wersje przed aktualizacja do tego abgx jezu ludzie najprościej jak pisze Akir miał lt 2.0 i konsola do ponownego flashu

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
    2 użytkowników lubi ten post.
Wczytywanie...

Poleć forum