1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po aktualizacji nie uruchamiaja sie nowe gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ramzes305, Styczeń 9, 2012.

  1. Ramzes305

    Ramzes305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam problem po wgraniu aktualizacji konsoli plikiem sciagnietym z neta (SystemUpdate_14699_USB) nie otwiera mi nowych gier< cod mw 3 i battlefield 3>(Po włożeniu płyty robi sie czarny ekran i po chwili powraca do menu) stare ktore byly otwierane przed aktualizacja dzialaja. Oczywiscie konsola jest przerobiona,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poczytaj na forum o XGD3, ap 25, cichej aktualizacji i lt 3.0. Wszystko stanie się jasne :)

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    hmm... wygląda to na usunięcie przeróbki, chociaż dziwne że starsze gry działają ... A one nie są czasem oryginalne ? :>
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jaka masz przeróbkę? Nie podlaczales konsoli do neta?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. Ramzes305

    Ramzes305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nie czasu gdy byla przerobiona nie byla podlaczana do neta. Gry stare to sa oczywiscie piraty. Nie wiem jaka przerobka a gdzie moge to sprawdzic?
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Powinieneś to wiedzieć . a dawno przerabiales xboxa? Czy battlefield i mw działały przed aktualizacją?

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  8. Ramzes305

    Ramzes305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakies 2 lata temu byla robiona przerobka i bylo wszystko ok. battlefield i mw nie dzialaly przed aktualizacja poniewaz pisalo po wlozeniu plyty ze potrzebna jest aktu.
     
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    -.-czytaj forum! Nowe gry mają zabezpieczenie xgd3 i wymagają ixtreme lt 2 lub 3! Wszystko było na forum omawiane miliony razy... Wc samym tym forum jest omawiane przynajmniej 2 razy dziennie
    Musisz przerobić jeszcze raz

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum