1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po aktualizacji niektore kopie zapasowe nie dzialaja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez neszko, Styczeń 6, 2013.

  1. neszko

    neszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, tak jak w temacie, cos mnie natknelo zeby podlaczyc sie do xbox live no i pojawila sie aktualizacja. Nacisnalem i mam dasha 16202, teraz wiem ze niepotrzebnie zatwierdzalem bo moja najwazniejsza gra nie dziala mianowicie NBA 2K13 pojawia sie komunikat o nieobslugiwanej plycie. Sprawdzilem kilka innych jak np Wiedzmin2, Dance Central 3, Londyn 2012 i one wlaczaly sie normalnie. Nigdzie nie moglem znalezc podobnego tematu, gdzie tylko czesc gier nie dziala. Jakies podpowiedzi? Mam LT 2.0. Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    NBA2K13 to juz XGD3 i po aktualizacji konsoi w takowym formacie musi byc wypalona, zeby dzialala.
    podejzewam ze wypalajac gierki zmieniasz topologie. Mozesz wyczyscic cache konsoli i sprobowac raz jeszcze, ale moze zaczac wywalac do dasha po kilku minutach gry.
    Zostaje Ci zaniesc konsole do przerobki na LT3.0 i ulubione gierki wypalic raz jeszcze nagrywarka IHAS, badz ta ktora posiadasz dokladajac program burnermax (o ile obsluguje Twoja nagrywarke).
    W kazdym badz razie na ta chwile "zalatwiles" sobie konsole, bo tylko LT3.0 mozesz zrobic, o RGH na obecna chwile mozesz zapomniec (za wysoki dash)
     
  4. neszko

    neszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam nagrywarki ihas, zawsze nagrywalem swoja zwykla z laptopa, nba 2k13 nagralem metoda truncate, zmienilem z lt3.0 na lt 2.0 za pomoca xbox backup creator. czyscilem cache i nic nie pomagalo nadal to samo niestety. gdybym przerobil na lt 3.0 to smigaloby normalnie?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wypal ihasem i sprawdź jesli to nie pomoze dopiero LT 3.0 wrzuć
     
  6. neszko

    neszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde nie bardzo jak mam to sprawdzic jak mowilem ja nie mam ihasa, zapytam moze znajomych. w kazdym badz razie dzieki. jak ktos ma jeszcze jakies pomysly to prosze o info.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no najlepiej pozycz od kogos gre dobrze wypalona ihasem rozumiem ze masz dasha 16202 , niektórzy twierdzą że gry xgd3 chodzą inni nie to jest jedyna opcja dla ciebie bo moze się okazać że bedzie wszystko w porządku :) , jeszcze jest fix mp3
     
  8. neszko

    neszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie moze byc z tym ihasem problem. zobaczymy co sie da zrobic. tak, mam 16202, patrzylem tez trik z mp3, zgralem nba na dysk odpalilem mp 3 i po jakichs 5 minutach wlaczylem gre ale wciaz to samo. to byla tak naprawde jedyna gra jaka jest mi potrzebna do szczescia :(
     
  9. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    ostatnio miałem ten sam problem , jedynym rozwiązaniem jest flash napędu do LT 3.0+ , jak troche poczytasz to sam ogarniesz i możesz w domu zrobić bez przeszkód i dodatkowych narzędzi.

    pozdro
     
  10. neszko

    neszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokladnie, jezeli ktos ma ten problem to mi tez pomoglo flashowanie do LT3.0. mnie kosztowalo to 70, wypalilem na nowo NBA 2K13 i sciagnalem tez Forze Horizon Obie gry nagralem zwykla nagrywrka w laptopie, imgburn, predkosc 2,4, przed wypalaniem zrobilem opc, layer break na optimal. nagralem przez truncate, poki co wszystkie gry mi smigaja. wszystko dziala jak nalezy !
     
  11. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    No to nieźle ktoś cię oskubał :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum