1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

po aktualizacji softa na tego od kinecta, przez crisis 2 nie działa mi dużo gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniupierug, Czerwiec 13, 2011.

  1. daniupierug

    daniupierug Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    mam taki problem , ostatnio ściągnąłem crisis 2 , i musiałem zrobić jakaś aktualizacje softa pod kinecta , zrobiłem i działa , a teraz nie chce mi się włączać dużo gier np fable3 ,nowy nfs , pożyczyłem nawet .iso od kolegi ale dalej nie działa ;/ można coś zrobić teraz żeby to działało ;/ eh już tyle płytek ponagrywałem a to nie działa , co mogę zrobić ?
    mam xboxsa elita , zakupiłem we wrześniu i odrazu przerabiałem
    może trzeba jakieś inne iso ? bo on ma innego xa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ogarnij się człowieku. Jesteś na forum od 2010, w tym czasie temat był wałkowany z milion razy. Update dasha dodał do tych gier zabezpieczenie Ap.25. Trzeba nagrać płyty ponownie z dodatkowym paczem i wymagana przeróbka LT
     
  4. daniupierug

    daniupierug Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli te płytki mogę sobie wywalić ...
    ale to czyta grę widzi xboxs , ale nie włączy jej a u innych jak wsadza .iso to mi działa a mi nie ;/.
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bo grę widzi, ale nie odpali.
    A tu to w ogóle nie zrozumiałem o co ci chodzi
     
  6. daniupierug

    daniupierug Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wyświetla sie jaka gra jest wszystko a gdy chcę ja uruchomić to wyskakuje błąd, a gdy wyskakuje taki sam błąd u mojego kolegi to on wsadza ISO i mu już działa a u mnie tak nie jest , tyle ze on tez ma innego xboxsa i inny napęd zapewne ;/
     
  7. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    po aktualizacji do crisisa doszły w dashu są zabezpieczenia ap 2.5 które były dodane do 3 gier nfs hp, cod bo i acb sama aktualizacja którą zrobiłeś dodała kolejne gry fable 3, cod mw 2 i halo reach. Aby teraz je odpalić musisz zainwestować w LT+. Pozdrawiam
     
  8. daniupierug

    daniupierug Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie pomoże mi żadne .iso , to muszę zanieść konsole gdzieś do serwisu i , muszą coś tam zaktualizować ? a jaki jest mniej więcej koszt ? jest jakieś ryzyko uszkodzenia konsoli ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    50 zł wgranie lt+....ryzyka uszkodzenia nie ma....chyba że dasz paprakowi
     
Wczytywanie...

Poleć forum