1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po aktualizacji???

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kvazi, Maj 28, 2011.

  1. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Cześć pomużcie.
    Nie gralem od tygodnia w żadne gry i teraz gdy odpalilem konsole ukazało mi sie kilka aktualizacji do pobrania.
    No to pobralem je i jak wkładam plyte z grą to mi wyświetla odtwórz DVD...
    OCO chodzi?mam LT+ wgranego od 2tyg i śmigało wszystko,widocznie to przez tą aktualizacje...jak temu zaradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nowy dash cofa przerobke. Narazie nic nie zrobisz chyba ze masz klucz.
     
  4. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Czyli że teraz mam poprzedni iX?1.61 w moim przypadku?Czy oryginalny.....**** czyli teraz czekać aż nowy iXtream wyjdzie czy jaK??Mam nadzieje że można to jakoś odkręcic...
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    teraz masz oryginalny FW. kup sobie oryginaly i w nie graj :) a na przyszlosc czytaj. dash to nie byle soft. zwlaszcza ze nie mozna go cofnac. wiec trzeba byc wielce ostroznym przy instalacji.
     
  6. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Ale czy jest możliwość poprzez ponowne nagranie iXtream LT+ granie chociażby offline??Czy teoretycznie nowy iX mógłby to odkrecic?
     
  7. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Jeżeli masz klucz to wgraj ponownie LT+ 1.1
     
  8. kłaku7

    kłaku7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    klucz napędu ? i jak samemu wgrać ?
     
  9. jafka92

    jafka92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, sory że odświeżam, mam to samo grałem na live tez miałem lt+, zaaktualizowałem konsolę i tera nie chodzą piraty, czyli wychodzi na to że mam oryginalne FW? Juz przeróbki nie mam ?
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie masz teraz musisz wybulić $$$ aby mieć znowu przeróbkę no chyba, że sam sobie wgrasz.
     
  11. jafka92

    jafka92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !Fuks, dzięki! masz plusa, przeróbkę umiem wgrać sam ale nie będę już tego robił : ) Teraz polecę tylko na oryginałach, dzieki!
     
  12. kłaku7

    kłaku7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja też właśnie grałem tylko i tak na necie w fife i jutro mi org przychodzi ; p
     
  13. baltyk

    baltyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, mam podobny problem jak koledzy powyżej, jak sobie z tym poradzić? Może ktoś dać jednoznaczą odpowiedź co mam zrobić/wgrać, rzucić jakimś linkiem, aby moje "zapasowe" gry ponownie zadziałały?
     
  14. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zaczekać jeszcze 2 dni i bedzie flash LT+ 1,9 to załatwi sprawę
     
  15. baltyk

    baltyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyjdę na durnia, ale czasami trzeba, a jak się flas***e tym LT+ w ogóle? Bo do tej pory nie miałem z takim sposobem styczności.
     
  16. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Ma ktos informacje czy aktualka flaguje przerobiona konsole?
     
  17. DeusBlade

    DeusBlade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam Pytako może i idiotyczne ale zadam !! zaryzykuję :) Miałem przeróbke 1.6 extr no i po aktualizacji nie odpala mi piratów
    Pytanko jest takie czy jeżeli nie grająć na tej przeróbce nigdy na necie teraz moge to robić na legalu ?? wystarczy że golda wykupie i oryginał ??
    a tak poza tematem to dzwoniłem do M$ i powiedzieli mi że konsolka jest na gwarancji.
     
  18. maciongix

    maciongix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    From Szczecin
    to weź zadzwoń jeszcze raz do M$ i powiedz im że konsola jest przerobiona - dobry sposób na utratę gwarancji
     
  19. KuBoNs

    KuBoNs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, gdy wkładam na usb aktualizacje 2.0.12625.0 oczywiście wrzucam $SystemUpdate a następnie do xboxa 360, to xbox widzi że jest włożone usb, ale nie aktualizuje mi konsoli, nawet po uruchomieniu ponownie i po zaznaczeniu w ustawieniach ( automatyczne włączanie ), wie ktoś jaka jest przyczyna ? kiedyś gdy jeszcze nie miałem nowej aktualizacji z kinecta to z tego usb normalnie aktualizowałem, a teraz nie jakoś nie chce. Pomóżcie plz
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zrób format na fat32 i pokaż screen jak wygląda struktura dysku przenośnego po wrzuceniu katalogu z updatem
     
  21. KuBoNs

    KuBoNs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn jak na xboxie:
    1. Skonfiguruje na urządzenie xbox 360 to robią się foldery takie jak ma dysk HDD, czyli Gry, Filmy itd ( wtedy nie moge wrzucić nic na pendrive z kompa bo nie ma miejsca )
    2. Dostosuje na urządzenie xbox 360 i np wybiore 1GB a nie max ( jak to w przypadku skonfigurowania ) to moge wrzucić na pendrive aktualizacje ale nadal xbox jej nie widzi. Widzi tylko te podfoldery Gry, filmy, dodatki ( i tam sie nie da wrzucic nic z kompa, komp nie widzi tych podfolderów, tylko xbox je widzi )

    nie wiem czy o to Ci chodzi, nie wiem dokladnie co to te fat32, szukałem w google ale nic nie czaje : d nie widze różnicy pomiędzy pendrivem a pendrivem fat32 : [
     
Wczytywanie...

Poleć forum