1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po flashu LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michallpk, Sierpień 11, 2012.

  1. michallpk

    michallpk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    od razu pisze, ze porbowalem znalezc temat. Jesli istnieje podobny, to prosze o link, a nie komentarze w stylu "Uzyj wyszukiwarki."

    Mam xBox Premium 60Gb Jasper Phat z Lite-on.
    Do niedawna byl na nim LT 2.0 i gralem sobie w B3.

    Zachcialo mi sie pograc w Max Payne 3 i tu sie zaczelo. Przy wlozeniu plyty wymagana byla aktualizacja dashboardu, wiec ja zrobilem. Jak wiadomo po takiej aktualizacji LT idzie sie... Wiec podlaczylem konsole do PC i wgralem LT 3.0. Wszysto niby ok, ale po zainstalowaniu gry na dysk x, wyskakuje podczas gry "Nie można autoryzować dysku" doczytalem sie ze jest to wina nagrania plyty. Ale nie w tym rzecz. Podlaczylem sobie x pod pc i wrzucilem na niego LT 2.0, niestety dalej na LT 2.0 mam problem z autoryzacja dysku... Chodzi tutaj o gry, ktore nie wymagaja LT 3.0. Nie jestem znawca xBoxa.

    Pytanie:
    Czy da sie cos z tym zrobic? Chcialbym pograc w stare gry, nie inwestujac w nowa nagrywalke i nowe plyty.
    Czy moge wrocic do starszej wersji oprogramowania, tak zebym mogl grac i instalowac na dysku gry LT 2.0?

    Dodam jeszcze ze nie gram przez internet.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1 osoba to lubi.
  4. michallpk

    michallpk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki, za dopowiedz.
    Wiem jak trzeba je nagrwyac, ale chodzi mi o to zebym ich nie nagrywal ponownie, bo to jest ponad 50 gier...
    Chcialbym zeby dzialaly te co juz sa nagrane w LT 2.0
     
  5. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    usuń tego maxa z dysku i wyczyść cache (zrobiłeś to ? )
     
  6. michallpk

    michallpk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak sformatowalem dysk i wyczyscilem podreczna.
    Mam rozumiec, ze gry
    XGD 2 moge instalowac ma dysku, a XGD 3 nie?
     
  7. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak gry xgd 2 możesz a xgd 3 też ALE TYLKO NAGRANE IHASEM (o nim możesz poczytać na forum opcja szukajki )
     
    1 osoba to lubi.
  8. michallpk

    michallpk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze taka akcja, jak wrzuce LT 3.0 to beda dzialaly LT 2.0?
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    gry xgd2 będą działać.Gry xgd3 (te które maja 8,13 gb) nagrane na LT+ 2.0 nie będą działać na LT+ 3.0
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum