1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po flashu nie widzi napedu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Smok'e, Październik 21, 2011.

  1. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Dzisiaj zabrałem się za 1 flash w moim życiu. Wszystkie potrzebne rzeczy mam. Klucz itd... Wgrałem fw, nieznam sie wiec wgrałem to LTPlus-025-v2.0.bin naped mój to liteon, konsola 06.02.09. Wgrałem domniemanego flasha podczepiam konsole i co się ukazuje? Bład e64 no to mówie coś musiałem żle wgrać. Wracam do kompa podłanczam napęd pod proob'a od anaholika i odziwo napedu w w ogóle nie widać.

    Pomocy..! Klucz i wszystkie te pierdoły mam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Poradziłem sobie ;) kto ma ten sam problem niech wali na gg 6459252
     
Wczytywanie...

Poleć forum