1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po mimo nowego dasha nowe gry wolaja aktualizacje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kazik1992, Czerwiec 21, 2011.

  1. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam 2 tygonie temu kupilem Xboxa Arcade bez dysku i mam taki problem . Po wsadzeniu do napedy Cryzisa 2 albo MK9 wola o aktualizaje mimo ze mam dasha 2.0.12625 ten z kinect nie mam avatarow w tym dashu . gdy probuje zainstalowac aktualizacie z plyty dochodzi do paru procent i blad. Moze ktos z was mial taki sam problem i uporal sie jakos . prosze o szybka odpowiedz. Dodam jeszcze ze moj Ojciec ma taka sama konsole tylko ze z dyskiem 20 gb i z tym dashem te gry dzialaja mu normalnie .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Najprawdopodobniej te gry mialy zmieniony wave. Jaka masz przerobke?
     
  4. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zgraj obraz na dysk, przelec abgx i powinno smigac. Pewnie Twoj ojciec ma starsza przerobke i musial zmieniac wave, zeby smigalo. Na lt nic nie tzreba robic
     
  6. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    On ma Ixtreme 1.61 i zmiania wszystko na wave 3. Porzycza tez te gry Znajomemu ktory ma tez LT i dzialaja mu ;/
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To sciagnij aktualizacje 12635 na pena i zaktualizuj. Moze cos nie do konca Ci sie zaktualizowalo
     
  8. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    probowalem ale jak wrzucam na pena ta aktualke to nic sie nie dzieje ;/ nie pokazuje ze aktualizacja dostepna ani nic
     
  9. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    podłącz konsole do neta i aktualizacja sama się ściągnie bezproblemowo potem jak umiesz to wgraj sobie lt + 1.9, najwyżej zapłać te 40zł i miej to z głowy i ciesz się grą ;)
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zostaje Ci nagranie na plyte. Moze cos z penem nie tak, a z plyty zawsze pojdzie. Mozesz ewentualnie zrobic jak radzi kolega wyzej tylko, ze najnowsza aktualizacja usunie Ci przerobke i wgranie 1.9 stanie sie koniecznoscia.
     
  11. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bylem w punkcie gdzie przerabiaja i powiedzieli mi ze nowy dash wykrywa jak jest podmieniony naped wiec nie zrobili mi tego gdyz nie wiedzieli czy mam podmieniony czy nie i ja sam tez nie wiem ;p wiecie moze czy to prawda co powiedzieli ?? ;p
     
  12. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Help ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum