1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

po napędzie??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mnih, Marzec 1, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Chodzi o to, że podczas, gdy grałem kolega poruszył Xbox'a, płytka zaczęła tam sie w środku walac i uderzac o cos, gdy dobiegłem i otworzyłem, to wyleciała, na szczęście cała, jeszcze chwila by się tam pokotłowała i by sie rozpierdzieliła na drobne kawałeczki. kupiłem ten sam egzemplarz tej gry i teraz podczas grania dużo więcej przycina, i mam coś takiego, że po przejściu wyścigu raz zalicza mi punkty a raz nie. i teraz pytanie, czy mi się uszkodził napęd??

    dodam jeszcze, że konsolkę mam od 2 tygodni, a gra to Burnout Paradise Ultimate Box
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mógł się laser porysowac i może nie doczytywac danych. Zazwyczaj rysuje płyty...
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Płyt mi nie rysuje, czyta płytki, więc działa...te drobne zcinki, jeszcze bym przeżył, ale to nie zaliczanie punktów, to już tragedia, co moge w tej chwili zrobic??konsolka ma 2 tygodnie i 2 dni.

    a to nie zaliczanie punktów, to może byc np błąd gry, czy coś??czy to na pewno jest wina napędu?
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    oddaj na gwarke,jak masz konsole na gwarce to sie niemartw-.-
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    spróbuje jeszcze na paru grach, czy pomija jakieś ee punkty, oddam na gwarke, ale najpierw chce sie upewnic czy to wina napędu, czy błąd gry..
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    blad gry na 100%,naped niemoze ot tak sobie czegos niewczytac...albo wsio albo nic i zwiesza sie...

    PS.jestes pewien ze powinno naliczac te punkty-.-?
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    na 99%. ale to tak jest ze albo działa ok, albo wogóle??ale tak na 1000000 %??
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  10. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tak jeśli by była zepsuta to w ogóle nic by Ci nie czytała. Oddaj na gwarancje i po sprawie :) Głupio trochę mieć 2 tygodnie konsole i już zjebać :p
     
  11. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czyli jak wkońcu? albo działa na 100%, albo wcale? może byc tak, ze częśc plików czyta, a częśc nie??bo ja juz sam nic nie wiem
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niemoze byc tak jak mowisz ze ci np punktow niezalicza bo gra uwalona...wyskoczylby jakis blad albo gra by sie zwiesila
     
  13. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a nie może byc tak, ze np laser "skacze", omijając niektóre ścieżki??
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie:) i o jakich ty punktach mówisz> o GT przecież nie dostajesz je za byle co i za to samo;)
     
  15. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    akir ma racje, za byle co punktów nie dostaniesz :) i co do tego lasera to po raz kolejny powtarzam, nie może być tak że coś czyta a coś nie, albo by w ogóle nie czytał nic albo czyta wszystko :)
     
  16. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    za wyścig, który przeszedłem dopiero pierwszy powinienem dostac punkt. za drugim razem juz nie. a ja ten wyścig przeszedłem dopiero 1 raz, a punktu mi niezaliczylo. dziwna sprawa :/
     
  17. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    moze glitch albo jakas alfa wersja gry...czlowieku i niepytaj 10 razy o to samo...
     
  18. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    gdybyś przeczytał to co najpierw napisałem to byś wiedział, ze gra była oryginalna, więc to nie była wersja alfa. i nie pytam sie 10 razy o to samo, po prostu nikt nie może jednoznacznie odpowiedziec na moje pytanie.
     
  19. fatumzoR

    fatumzoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Booooże! Człowieku piszę ostatni raz, jak nie zrozumiesz to już twój problem.
    Albo działa na 100% i czyta wszystkie pliki na płytce. Albo nie działa w ogóle i nawet płytki nie widzi! KPW?
     
  20. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    dzieki...i nie można było tak od razu (?)
     
Wczytywanie...

Poleć forum