1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po nieudanej aktualizacji Dasha konsola ma bład E65!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kondorro, Grudzień 31, 2011.

  1. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam , wczoraj probowalem wgrac do klocka nowego dasha aktualizacja nie mogla dojsc do konca czekalem godzine i postanowilem wylaczyc kloca,po ponownym wlaczeniu wyskoczyl E65 . W jungleflasher nie widac napedu , co jest nie tak ?Da sie tego klocka jeszcze odratowac czy naped?Prosze o pomoc.

    A naped to BENQ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    A czy bez napędu konsola się uruchamia ?? Pewnie usunął się soft w napędzie masz klucze od napędu ??
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Przeprowadź aktualizacje jeszcze raz tylko aktualizuj z pendrajwa.
     
  5. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak wyciagne naped to konsola sie wlacza i nie ma juz roda i bledu E65 tylko jak jest naped wlozony, nie moge wgrac aktualizacji nie idzie bo z napedem wyskakuje E65 no chyba ze zobacze bez napedu.Nie mam klucza napedu:(
     
  6. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    to musisz wyciągnąć klucz z płyty głównej.Też tak miałem przy benq skasował mi się soft w napędzie podczas długiej aktualizacji i tez wyłączyłem konsole.
     
  7. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak to zrobić ?Nie ma innej możliwosci?Prosze pomocy
     
  8. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no masakra , a konsola nie jest moja ehhh

    Wlozylem inny naped LITka do tego xa i aktualizacja przeszla ale nadal nie wykrywa mi tego napedu w JF a xbox juz nie ma E65 tylko ta dioda srodkowa miga ...
     
  9. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Co? Jak to możliwe że konsola ruszyła z innym napędem. musisz mieć klucz! BenQ ma wykasowane firmware. musisz przez dosflasha wgrać.
     
  10. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No ruszyla , wlozylem naped LITE on i aktualizacja poszla! Dash najnowshy ten z YT . Problem jest tylko w tym ze JF nie widzi napedu Tego BENQ,no i jak jest podlaczony do klocka to miga ta srodkowa dioda!Ale jak musze miec klucz?Ja nie mam klucza od tego BENQ , da sie go wyciagnac tym dosflashem?Przypominam ze inne napedy JF mi widzi a tego niestety juz nie:(Prosze powiedz mi co i jak mam zrobic, mozesz pisac na PW
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odczyt klucza z płyty głównej, nic innego nie wymyslisz

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum