1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po (nieudanej) aktualizacji xboxa za pomoca gry crysis 2 konsola nie czyta gier z ap

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fazzziu, Sierpień 18, 2011.

  1. Fazzziu

    Fazzziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam serdecznie. Mam Ixtreme 1.6 i gdy wyszly 3 gry z zabezpieczeniem ap 25 (NFS, AC i Fable 3) skorzystalem z tematu na forum
    - Jak zagrać w gry z AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach? http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html

    Wszystko mi wtedy dzialalo :)

    Niestety do dzis, Pozyczylem Crysisa 2 ( prawdopodobnie na Wave 3) wlozylem do napedu i wyskoczylo okno z aktualizacja.
    Potwierdzilem zaczelo sie aktualizowac i wystapil blad :(

    oto screen : Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

    Po tym zabiegu nadal Crysis nie dziala , i rowniez te gry z zabezp. ap ktore wymienilem wyzej.
    Chcialem caly ten proces powtorzyc od instalacji oprogramowania kinect animals i adwentures, aby pograc w assasina lecz Niestety xbox nie wykrywa aktualizacji.

    Moje pytanie brzmi co mam robic?
    W jaki sposob moge odpalic crysisa i co mam zrobic aby tamte gry z ap 25 zadzialaly.
    Pozdrawiam z gory dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wystąpił błąd podczas aktualizacji, bo gra miała zmieniany wave. Wgraj dash 12625 z pendrive'a, albo najnowszy, a poźniej lt 1.91
     
  4. matsaw

    matsaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    a crysis 2 czasami nie aktualizuje dashboardu na ten z kinektem ?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Już jest raczej za późno.
    Oddaj konsole na przeróbke lt+ 1.91. Do tego najnowszy dash i każda gra będzie ci działać bez problemu
     
  6. matsaw

    matsaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    wyjąłeś mi to z ust

    zrób to chociażby dla świętego spokoju na przyszłość
     
  7. Fazzziu

    Fazzziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Dziekuje bardzo za pomoc.Juz myslalem ze oflagowalo mi konsole czy cos podobnego.
    Napiszcie mi tylko czy ten dash 12625 jest najnowszy ? czy jest jeszcze jakis nowszy? Bardzo przydalby mi sie link do sciagniecia najnowszego :)
     
  8. matsaw

    matsaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    ja mam 2.0.12625 i narazie żadnej aktualizacji nie miałem, więc zdaje się że najnowszy
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. Fazzziu

    Fazzziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    A jaki jest? :)
    Bo starszego dasha nie da sie wgrac na nowego prawda? jedynie nowszego na starszego?
     
  11. mikiq1w2

    mikiq1w2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Triciti
    Jeśli wkładałeś po aktualizacji grę z ap2.5 mając ixtreme 1.6 to jesteś oflagowany
     
Wczytywanie...

Poleć forum