1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po podpięciu dysku paski na ekranie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Etanol, Luty 20, 2013.

  1. Etanol

    Etanol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć ma taki problem że jak podepnę dysk do konsolo to jest dysk chyba 3,5 na pewno nie oryginalny to pojawiają się paski na ekranie jak pojawia się logo xbox i konsola się nie uruchomi dalej tylko jest ten obraz a jak włączę konsole bez dysku to jest normalnie wszystko ok działa O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czy ten dysk dziala pod pc?
     
  4. Etanol

    Etanol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jest podpięty cały czas do konsoli nie używałem go do pc ale pewnie dało by się go podpięć pod peceta To był dysk kupowany na allegro jako dysko do konsoli tylko że nie oryginalny
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zapytalem bo dobrze by bylo go sprawidzć na czyms innym niz klocek.
     
  6. Etanol

    Etanol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz on czasami się włącza i działa bez problemu a czasami tak jak pisałem A dzisiaj jak chciałem pobrać aktualizacje do b3 taka 205 MB dysk działał mogłem włączyć demo a jak się zapisywało to pisało brak miejsca Chodzi o to ze nie zapisywało go na dysk tylko na pamięć konsoli Nie mogłem zmienić na dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum