1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po poprawnym nagraniu jest tylko logo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez m1ci22k, Maj 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. m1ci22k

    m1ci22k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem, a mianowicie: wczoraj nagrałem na płytkę DVD+R DL grę Lego Star Wars III programem IMGBurn, wszystko pięknie się nagrało, ale jak chciałem odtworzyć na xboxie to pokazało się tylko logo xbox360 i nic więcej się nie zadziało, proszę o pomoc, dodam, że mam iXtreme 1.51, wersja dashboardu to 2.0.8955.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz spatchowac na nizszy wave. W twoim wypadku wave 3.
     
  4. m1ci22k

    m1ci22k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak mam to zrobić?
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  6. m1ci22k

    m1ci22k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spatchowałem na wave 3, czy teraz po nagraniu na płytę będzie działać?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powinno.
     
  8. m1ci22k

    m1ci22k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem wszystko tak jak trzeba, próbowałem zainstalować aktualizację, ale pisze, że "płyty nie da się odczytać" - kod statusu: 3151-0000-3000-0304-8007-0002 i teraz nie mogę nawet awatara ustawić, a gra wymaga tej aktualizacji, co począć?
     
  9. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może wgrać dashboard update 12625 ?
    mi pomogło w wypadku gdy gra potrzebowała nowszego oprogramowania.
     
  10. m1ci22k

    m1ci22k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wcześniej z tej płyty chciałem wgrać update, ale się nie dało, więc wziąłem z innej i pomogło, płyta działa teraz bez problemu, dziękuję za pomoc, temat można zamknąć.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W takim razie zamykam.

    Ps. Mozesz wgrywac tez upadaty z pendriva lub plyty CD.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum