1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

po przeróbce gry nie działają...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majstersztyk, Wrzesień 9, 2011.

  1. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Witam właśnie mi wróciła konsola od przeróbki LT+1.91 i jest taki problem że np nowa gra deus ex śmiga ale wcześniej co mialem nagrane np Fable 3, Black ops, Assasin pojawia się błąd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Z kazda aktualizacja dasha i ixtreme te same pytania. Te gry maja AP25, z kazda aktualizacja sa dodwane kolejne zabezpieczenia i tzreba na nowo nagrac plytke z nowym patche. Wczesniej musisz ja przeleciec abgx
     
  4. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Czyli wystarczy że skopiuję z plyty i nagram jeszcze raz?
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  6. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    A mam kolejne głupie pytanie podczas skanowania abgx sam dodaje tego patcha czy muszę go pobrać jakoś bo nie wiem zawsze miałem gotowe obrazy;d
     
  7. dreamer86

    dreamer86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Galewice
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mi tez nie dziala fable 3 i assasing creed mimo skanowania abgx360 ale need for speed chodzi i wszystko jest niby oki w abg360
     
  9. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam LT+1.9 i gry czyta bez problemu bez patchowania.
     
  10. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    nagrywam od nowa zobaczymy co będzie :D
     
  11. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Jeżeli moich tych plików video jest 11, a obecnie na stronie podanej dwa posty wyżej jest 13, to mam sobie to uzuepłnić, nagrać na nowo CoD:BO i będzie śmigać, tak?
    I która paczkę mam pobrać dla Windowsa? Entire Video ISO archive czy Self-extracting archives (for Windows) - these will automatically install Video files to your StealthFiles folder ? Jedna ma ponad 800mb, a druga zaledwie ponad 400mb, więc pytam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum