1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po RGH NIE WIDZI ORGINALNEGO DYSKU TWARDEGO 320GB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djsyk, Styczeń 18, 2014.

  1. djsyk

    djsyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gostyń
    Witam pomownie po zrobieniu RGH2 i włączeniu xexmenu oraz FSD 3 chcialem zainstalowac na dysk aby botowalo FSD przy kazdym uruchomieniu Xboxa natomiast konsola nie widzi orginalnego dysku twardego zobilem na kompie format fat32 nic w oryginalnym dashboardzie tez go nie widzi pod USB widzi pamiec przenosna lecz nie moge zrobic formatuj :( szukalem na forum ale nic nie udalo sie zrobic czekam na propozycje mam mozliwosc podlaczdenia dysku pod laptopa w razie w.

    Info orso6// Jesteś użytkownikiem nie pisz w dziale dla Świeżaków

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli dysk sprawny to bedzie go widziec w oryg dashu. Jesli to slim istnieje mozliwosc ze nie podpaczona jest kieszen na dysk. W przypadku grubej konsoli padniety hdd lub uszkodzone gniazdo

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. djsyk

    djsyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gostyń
    Dysk jest sprawny na 100% pod lapkiem i sformatowaniu na FAT32 widzi 320GB a w konsoli juz nie :( kieszeń jest podpięta takze w konsoli

    Jak podepne pod USB PORT to widzi pamiec masowa w orginalnym dashboardzie lecz jak wciskam y aby sformatowac nie ma takiej opci na wbudowanym 4GB dziala formatuj
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli to slim podlacz bezposrenio sata do plyty glownej. Jesli nic nie da uszkodziles cos na plycie glownej robiac rgh, ewentualnie padlo samo

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. djsyk

    djsyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gostyń
    a jak sformatowalem go pod windows ? na FAT32 to nie trzeba go jakos specialnie sformatowac
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wazne jak go sformatujesz i tak nie zadziala na konsoli. Dysk formatuje sie pod konsola

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Sprawdź ten dysk czy nie ma jakiegoś bad sector-a. Wystarczy jeden malutki i konsola go nie sformatuje.
     
  9. djsyk

    djsyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gostyń
    i własnie to było to za szybko chciałem złożyć konsole i całkiem zapomniałem o wpięciu kieszeni :p co za wpadka hyh a bylem przekonany ze ja wpinalem wielkie dzieki za info
     
Wczytywanie...

Poleć forum