1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po wgraniu LT1.9 Call of Duty BO przestał działać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez boss007, Czerwiec 21, 2011.

  1. boss007

    boss007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Część,
    tak jak w temacie po wgraniu Ixtreme 1.9LT, COD: BO przestał się uruchamiać, tzn, pojawia się czarny ekran i na tym koniec.
    Mam napęd Benq, kiedyś w konsoli był litek, ale został zamieniony na benq.

    U kumpla to samo, ma z tym że liteona.

    Inne gry działają jak wcześniej, ktoś wie gdzie jest problem?
    thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pewnie musisz wgrac odpowiednie patche przez agbx
     
  4. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wszystkie gry z AP 2.5 trzeba od nowa przepuścić przez abgx.
     
  5. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Bez sensu;/ Mam AC BH i nfs HP i znów kasa na nowe płyty... Eh...
     
  6. boss007

    boss007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zawsze możesz je przejść przed flashem na 1.9. 3 zł na płytę faktycznie dużo. Nie rozumiem osób, które piracą i jeszcze żałują kasy na płyty. Przecież przerabiając konsolę i ściągając gry z neta i tak jest się tysiące złoty do przodu.
     
  8. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Tylko wiesz, ja nie wydaje 3 zł na byle jakie płyty, płace o wiele więcej, więc proszę.
     
  9. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    boss - Po co ściągać? Zrób jej obraz ImgBurnem i wrzuć do abgxa.
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    ja wydaję 3 zł na verbatimy, więc nie takie byle jakie.
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ta wersja i wszystkie PL wersje przerabiane przez różne grupy napewno nie działają
    Patche w bazie abgxa są tylko do tych najpopularniejszych wersji gier.
    Tu masz do jakich konkretnie: https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AmtrXBZ5bMbGdEZYN1JScjFnMGNncF9JSWs3VmhBNXc
     
  12. boss007

    boss007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wg mnie winne jest to ze masz spoofowant napedy z liteon na benq
    na najnowszych dashboradach takie myki nie chodza
     
  14. boss007

    boss007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wrzuciłem jeszcze raz obraz do abgx360 i wszystko działa. Temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim.
     
Wczytywanie...

Poleć forum