1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po włączeniu świecą sie 3 czerwone lampki - pomocy!!!!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arcadio82, Maj 2, 2011.

  1. arcadio82

    arcadio82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jakiś czas temu kupiłem konsolę używaną i wszystko było ok do czasu jak kilka dni temu driftując po torze nagle gra się zwiesiła pokazały się jakieś paski na telewizorze i tyle, miałem starego boxa tak się czasami działo więc myśle sobie restart i ok. Po restarcie zaśweciły się 3 diody na czerwono i nic. więc znów restart teraz poczekałem ok 10 min. Pomogło ale na lakieś 5 min gry i znów, próbowałem wszystkiego inna gra, bez pamięci nie włączając gry i zawsze to samo!!!!!!! Znajomy powiedział mi że to od prze grzania się więc rozebrałem odkurzyłem i na rozebranej spróbowałem bez rezultatu, ja podejrzewam że sypie się oprogramowanie ale chcę zasięgnąć języka u usób, które są doświadczone - POMOCY!!!!!! Bez iksa tracę sens życia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Masz RRODA kolega czytaj o tym już chyba nie ma snesu zakładać nowego tematu bo w google albo w wyszukiwarce forum wpiszesz RROD to będzie mnóstwo tematów , sprawdź kod a potem reeabling , ok 150zł i przez jakiś czas będzie dobrze jeszcze podaj jaka to konsola rok , albo jaka płyta Xenon/falcon/jasper
     
  4. alqu

    alqu Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Dostałeś RROD-a nie możliwe że o takim czymś nie słyszałeś do naprawy daj ale jak dasz do naprawy to i tak konsola długo nie pochodzi jak będziesz grał mało to z 1.6 roku wyrzymie
     
  5. arcadio82

    arcadio82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    słyszałem ale myślalem że muszą się świecić wszystkie diody. rok produkcji to 2006-09-11
     
  6. alqu

    alqu Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no to się nie dziwie 2006 to starsze wersje jak dla mnie to się już nie opłaca naprawiać kup sobie używanego jaspera używki strasznie tanie a bezawaryjne praktycznie
     
  7. arcadio82

    arcadio82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok. dzięki za podpowiedz. Dodatkowo xbox 1 teraz mi się sypnoł i chyba crzeba iść po kratę piwa i się znieczulić
     
  8. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Niestety takie życie:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum