1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po wskazaniu w JF Lt 3.0 pokazuje mi w DVD Key same FFFFFFFFFFFFFFF

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ekwador15, Grudzień 25, 2011.

  1. ekwador15

    ekwador15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    chciałbym prosić o pomoc w jednej kwestii.

    Mam JungleFlasher 1.90 Beta 293. Mam również swój klucz napędu z swojego Liteona. Po wydaniu Lt 3.0 chciałem wrzucić sobie, bo wcześniej miałem Lt 2.0.

    Robię tak:

    W zakładce Firmware Tool 32 w Open Source Firmware pokazuje swój klucz napędu.
    Niżej w Open Target Firmware pokazuje plik LTPlus-0251-v3.0.bin i mi wczytuje i pokazuje ze to iXtreme 1.1. To nic, ale w DVD Key pokazuje mi same FFFFFFFFFFFFFFF.

    I tutaj leży problem, bo jak wczytuje swój klucz napędu i biorę opcję auto load, to mi wczytuje LT 2.0 i w DVD Key mam cyferki takie jak być powinny.

    Pomimo tego FFFFFFFFFFFFFFF w DVD Key przeszedłem do zakładki MTK FLASH i wziąłem Liteon Erase. Wszystko poszło jak powinno, ale gdy biore WRITE, to pokazuje mi komunikat, że to nie jest SPOOF i czy mimo wszystko kontynuować. Niby flas***e naped i napisane, że OK.

    Po podłączeniu do Xboxa, napęd nie czyta żadnej płyty, nawet oryginalnej Forzy 4!

    Mam najnowszy dash. Jak Wy to zrobiliście, jak sobie z tym poradziliście? Mam Liteona phat.

    Proszę bardzo o pomoc. Przydałby się nowy JF, wtedy bierzesz auto-load i on sam wczyta LT 3.0 i bez problemu, a tak jak ręcznie pokazuje, to mi w DVD Key pokazuje FFFFFFFFFFFFFFFFFF.

    POMOCY!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    guzik auto spoof
    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. ekwador15

    ekwador15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co masz na myśli?

    Co z tym auto spoof? Jaki guzik? Przy XGD3 nie może być napęd Spoofowany. Jak wy to zrobiliście w JF? Mam X360 USB PRO.
     
  6. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun


    w gornej zakladce wczytujesz swoj oryginalny fw z kluczem (klucz to nie literki FFFFFFFFFFFFF) w dolnej czesci ladujesz lt 3,0 i klikasz spoof target i reszte robisz jak robiles
     
  7. ekwador15

    ekwador15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wielkie dzięki. Działa. Zawsze robiłem korzystając z tego auto-load, no ale, gdy nie ma jeszcze JF ze wspraciem dla LT 3.0 to wczytuje LT 2.0.
     
  8. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    539
    Polubienia:
    47
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam pytanie jak ja mam Lt 2.0 nie mam jeszcze lt 3.0

    I jak wyjdzie gra na Lt 3.0 (i puki nie będzie wymagać np: najnowszego dasha) to pogram w ta grę na Lt 2.0 ??
    Normalnie wypalę płytkę jak każdą dotychczas grę zXGD3 i odpale ja ?? czy coś będę musiał patchować itp:

    Korzystam z tego tematu bo nie chce zakładać nowego
     
  9. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Dokładnie tak jak myślisz, jeśli nie grasz na XBL, nie masz cichej aktualizacji to nie musisz śpieszyć się z LT+3.0 więc gry wypalasz bez żadnych patchy. Poczekaj, przejdź wszystkie gierki jakie posiadasz i poczekaj do momentu gdy będzie wymagane LT3
     
  10. kolonet

    kolonet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pytanie może nie do tematu ale do poprzedniej wypowiedzi.

    Mam aktualnie ix1.6 miałem wgrywać 2.0 ale już wyszło 3.0, czy po wgrani 3.0 mozna go uzywac na dashu max 13.599,nie zmieniając dasha na 14.xxx? Będzie można normalnie uruchomić starsze gry oraz nowsze xgd2 np fife 12?

    Jeszcze jedno czy wyciagniecie klucza metada "wysunietej tacki do polowy" jest 100% - czy instnieje ryzyko ze klucz wyciagniety moze byc bledny?
     
  11. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    klucz bedzie w 100% prawidlowy
     
  12. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    w graj sobie lt+2.0 na ten dash i pograsz w stare i w najnowsze tytuły ps.tylko offine
     
  13. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    539
    Polubienia:
    47
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No właśnie ja zaś słyszałem że na LT 2.0 nie pogramy w nową grę na Lt 3.0

    Jeden koleś paczował grę LT 2.0 z XGD3 na LT 3.0 i gra z LT 2.0 na 3,0 mu nie poszła

    Ciekawe czy na odwrót będzie szło czy nie.
     
  14. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    mayday, mayday, mayday, zbaczacie z tematu, jak zwykle zresztą :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum