1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po wymianie lasera klocek dalej czyta gry jak chce ;/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez adasku, Styczeń 25, 2014.

  1. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    Siemka. Liczę na pomoc,bo jak do tej pory prosiłem kilkakrotnie i ani razu nikt nie pomogl.
    Otóż od 2010 roku mam xklocka .przerabialem go mase razy nagrywalem dziesiatki gier i zawsze bylo super swietnie. przyszlo lt 3.0 ihasy iczlowiek jakos ogarnal. przez 4 lata wymienialem laser mniej wiecej co roku. ostatnio popykalem sobie w gta5,fifacza 14 ,assassina 3 i bylo ok. Gry nagrane ihasem 124b na verbatimach. teraz nie mialem czasu nagrywac gry bo czloweik pracuje i w ogole. zlecilem to jednemu kolesiowi. rowniez nagrywal na ihasie i na verbatimach.
    Battlefield4,cod ghosts, wwe14 i ac blag flag. Wpadam na chawire z gierkami i grzje klocka. ląduje w nim battlefield4 i przechodze go podjarany w jeden wieczor. na nastepny dzien (mialem weekend wiec troche sobie chcialem popykac) ląduje cod ghosts i lipa... wyczysc miekka sciereczka blablabla...wwe14 to samo. asasins 4 tosamo... wkurzony dzwonie do chlopa i mowie ze zle nagralgry!!!!
    -panie dawaj pan te gry i do mnie come on.
    pojechalem isprawdzamy.... kazda jedna gierka u niego dziala i zapierdziela jak przeciag :O dochodzimy do wniosku ze laser wysluzony. ok...
    kupuje nowy laser i montuje jak nalezy (nie pierwszy raz). Wrzucam na dzien dobry gta5 i ok,fifa14.........eeeeej fifa nagle nie odpaliła :O gry od faceta tez nie :/ pare dni mija i udaje mi sie odpalic fife14 , miotam plytami jak szatan i kazda chodzi jak chce. kupilem drugi laser bo moze tamten dupny. Ale dalej to samo. nie wiem co mam juz robic. Bogry chodza jak chca,albowcale :OOOO poratujcie ludzie w koncu. Bo jestem na tym forumpare lat,a jak do tej pory ani razu nikt mi w niczym nie pomogl :(((
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie minęła nawet godzina, a Ty już pretensje masz, że nikt nie odpisuje. Spokojniej, okej?

    Zworke odlutowałeś? Nie zabrudziłeś czasem lasera przy wymianie? Jaka jakość nagranych płytek?
    Jest wiele rzeczy, które mogą mieć na to wpływ.

    My niestety nie jesteśmy w posiadaniu szklanej kuli. Nie możemy Ci 'od strzała' wywróżyć trafnej odpowiedzi, rozwiązującej Twój problem.
     
  4. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    zworka odlutowana,nie zabrudziłem. jakosc nagranych plytek chyba niema wiekszego znaczenia,skoro na jednej konsoli dzialaja bez problemu,a na drugiej "kiedy chca" :/ jezeli nie laser to co? kurcze jestem bezradny,no sorry...
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Może po prostu kupiłeś regenerowany laser a nie nowy.
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jesli masz taką możliwość, spróbuj odpalić te gry na innym napędzie.
    Wtedy wyjdzie, czy czasem laser nie jest padnięty.
     
  7. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    Pisałem,że na innymklockugry smigaja aż furczy. Seth,a gdzie moge kupic nowy laser?
     
  8. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Zrób sobie rgh i będzie po kłopocie.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Obecnie lasery sa kiepskiej jakości. Jest to jedna wielka loteria.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum