1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po wymienie dysku wewnętrznego na większy FSD nie widzi gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez badboxxx, Listopad 22, 2014.

  1. badboxxx

    badboxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam konsole z rgh wersje glich jasper, FSD3. Miałem do tej pory dysk 120gb ale zaczęło brakować miejsca zakupiłem nowy 1TB, sformatowałem go w konsoli w obudowie. Przerzuciłem wszystko na nowy dysk i tu pojawił się problem. FSD widzi profil savy itd ale nie widzi gier mimo dodania ścieżek i scan deep na 10. Ale w normalnym dashu gry są. Może ktoś się kiedys spotkał z takim problemem. Prosił bym o jakąś poradę. FSD z dushlanch 3.12 +16747.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wywal fsd z dysku i wrzuć świeże... To zawsze pomaga :)
     
  4. badboxxx

    badboxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak już zrobiłem to znowu nie uruchamia sie dash lunch tylko normalny dash. Jak to zrobić żeby po wrzuceniu nowego odpalał sie odrazu fsd??
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
  6. badboxxx

    badboxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko teraz jeszcze jedno z katalogu fsd wywalić wszystko łącznie z katalogami data i temp czy jak?? Czy podmienić tylko pliki??
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko wywal.
     
  8. badboxxx

    badboxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki dzięki będę próbował dam znać jak poszło
     
Wczytywanie...

Poleć forum