1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Po wypaleniu gry......

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Olciooo, Styczeń 27, 2009.

  1. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Mam taki problem. Po wypaleniu gry GTA4 na płycie przez program ImgBurn to pliki zapisały mi się jako Film, czyli VIDEO TS oraz AUDIO TS.

    I co teraz??

    Pozdrawiam
    Olek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nagraj jeszcze raz może przez clone cd? Nagrywałeś przez .dvd ?
     
  4. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Komputer tak to widzi, sprawdź czy działa w konsoli powinno wszystko być ok.
     
  5. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak....nagrywalem przez .dvd

    tylko, ze ja tej gry jeszcze nie wsadzilem do konsoli bo niemam przerobionej, bede mial, tylko chce sie upewnic czy moge wiecej wypalać.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kazda gra widziana jest tak na kompie to normalne
     
  7. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki. a mam jeszcze takie drugie pytanie. czy da się dograć na płytę stealth patch???
     
  8. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    nawet jak wlozysz ogrinalna gre od x'a to komp bedzie widzial pliki VIDEO i AUDIO a gdy do konsoli wlozysz to gra odpali w koncu xbox 360 to konsola do gier VIDEO :)
     
  9. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki. a mam jeszcze takie drugie pytanie. czy da się dograć na płytę stealth patch???
     
  10. KrzysiekeM

    KrzysiekeM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Jak już płytke nagrasz, to już do niej nic nie dograsz... musisz ponownie wypalić obraz wraz z patchem wgranym do obrazu...
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Olciooo szukaj na przyszłość!!
     
  12. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    nagrywaj tylko clone cd najłatwiej się nagrywa.Nie radzę nagrywać programem ImgBurn ponieważ jest to 100 razy bardziej skomplikowane.
     
  13. Tubson

    Tubson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sulejówek
    a powiedzcie mi... jesli do nieprzerobionej konsoli wrzucę kopię to jak ją będzie czytać??
    chodzi mi o to ze kilka godzin temu kupiłem klocka arcade z hdmi i wmawiał mi ze jest przerobiona... choc do zestawu dołączył same oryginalne gry... i teraz nagrywając obraz gry... imgburnem (plytki verbatim_ nagrywarka nec) w konsoli wyskakuje mi biale tlo... z napisami w wielu jezykach "to play disc itd" wiecie moze co jest grane??
     
Wczytywanie...

Poleć forum