1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

po zaktualizowaniu nie czyta płyt HELP ME!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzysiek721576, Luty 8, 2012.

  1. krzysiek721576

    krzysiek721576 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiatm! Wiem, że zaraz bedzie iz temat wałkowany ale szukałem kilka godzin i nie znalazłem odpowiedzi.. Mianowicie.. konsola przerabiana.. ( 1.6) Pożyczyłem od znajomego oryginała PES 2012 i odpalajac wyskoczyła aktualizacja.. jak sie zaktualizowało to dopiero dotarło do mnie co zrobiłem.. i nie czyta płyt nagrywanych... Przeczytalem setki postow.. tematow.. ale nie mam pojecia co zrobic.. Zrozumialem tylko tyle, że aktualizacja skasowała moja przerobke.. Totalnie nie wiem jak mam sobie z tym poradzic.. (nie gram online i nie bede gral..)
    Panowie.. jakby ktos mi krok po kroku wytłumaczył co i jak to bede dozgonnie wdzieczny... nie znam sie na tym wogole.. gdzies wyczytalem ze na pendrive mozna i potem wgrac na konsole? Chodzi mi tylko o to zeby to wrocilo do stanu z przed..

    Prosze o wyrozumiałosc.. jestescie ostatnia deska ratunku.. ratujcie rodaka..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Musisz od nowa przerobić konsole.
    Aktualizacji nie da rady cofnąć.
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Aktualizacja cofnęła Ci przeróbke, przerób jeszcze raz
     
  5. krzysiek721576

    krzysiek721576 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co mam dokładnie zrobić?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgrac fw do napedu jak nie umiesz oddaj komus
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Najlepiej iść do fachowca który trudni się w przerabianiu konsol tak aby czytały kopie zapasowe, zapłacić mu trochę sianka za wgranie LT3 i cieszyć się nowymi grami.
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. krzysiek721576

    krzysiek721576 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a samemu nie da rady? to trzeba cos wgrać? nie musi byc to najnowsze.. wystarczy mi ta co mialem 1.6..
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz rozkrecic xboxa podpiac naped do pc musi byc przynajmniej lt.2.0
     
  11. krzysiek721576

    krzysiek721576 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale chce zeby bylo jak wczesniej.. i jak jakas lepsza gra to najpierw wrzucalem patcha.. Z czasem sobie przerobie na nowsze.. ale teraz chce tylko przywrocic stan z przed aktualizacji..
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie można cofnąć aktualizacji! Już to pisałem.
    Musisz przerobić napęd. Jak nie umiesz to oddaj komuś, żeby Ci zrobił.
     
  13. krzysiek721576

    krzysiek721576 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakis poradnik? tutorial? jakis link jak to zrobic? Z gory dzieki
     
  14. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Poradniki są na forum. Zależnie od tego jaki masz napęd w konsoli.
     
  15. krzysiek721576

    krzysiek721576 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli bez rozkrecania sie nie obedzie? nie da rady cos z pendrive wrzucic?
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie da sie przywrocic
     
Wczytywanie...

Poleć forum