1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pobierani w XBL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kostek941, Kwiecień 26, 2011.

  1. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam. mam pytanie odnośnie pobierania gier przez XBL. kupiłem konto silver i chciałbym ściągnąć te gry. czy jeśli włącze pobieranie na tym zakupionym profilu to mogę się z niego wylogować i przejść na swój by grać i achiki leciały na moje konto a gra cały czas się pobierała ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Nie . Nie masz takiej opcji jak na PC że grasz a w tle się coś zasysa . Tutaj jest to zrobione tak , że gdy pobierasz coś z neta i chcesz grac to w momencie uruchomienia gry pobieranie automatycznie się zatrzymuje .
     
  4. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy z konsolą może się coś stać jeśli zostawie włączoną na noc ?
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, tylko włącz sobie pobieranie w tle. Wtedy konsola będzie uśpiona i będzie mniejsze obciążenie procesora itd. Na zasilaczu wtedy powinna mrugać zielona dioda.
     
  6. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a kinecta lepiej odłączyć tak?
     
  7. Gorsag

    Gorsag Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Jak włączysz tryb uśpienia to i Kinect też powinien sie "uśpić", więc już nie przesadzajmy ;] Po prostu włącz pobieranie w tle, i niech sie kloc uśpi i sobie ciągnie :)
     
  8. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak miałem xboxa (przez 2 dni) zostawiłem tak z kinectem a potem miałem problem z nim i teraz jest w naprawie :/ było napisane żę kinect nie ma odpowiedniego zasilania :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum