1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pobieranie gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darinbright, Czerwiec 4, 2011.

  1. darinbright

    darinbright Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Zakupilem sobie Tekken 6 i wlasnie sie sciaga. Czy jezel wylacze telewizor, konsola bedzie wlaczona, to normalnie sie pobierze bez komplikacji? Pytam sie, poniewaz nie raz pad sie wylacza i ekran jest bardziej szary, wtedy chyba nie ma pauzy pobierania?

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    TV nie musi być włączony...
     
  4. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Musi nie musi, ja np. jak wyłączę TV lub przełączę na Cyfrę i ponownie chcę włączyć konsole to mi się resetuje ...ale później w razie czego możesz wznowić pobieranie ;P



    P.S. dziś o 21:21. WEJDŹ ! ! !
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Na kablu HDMI nie można wyłączać bo się resetuje konsol, a na kablu component nie resetuję się.
     
Wczytywanie...

Poleć forum