1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pobieranie mapek do GoW2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Archont666, Listopad 9, 2009.

  1. Archont666

    Archont666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory
    Elo

    Czy by móc pobrać dodatek z mapkami do GoW2 muszę być zarejestrowany na USA? Mam konto na Anglie i podczas wybierania pokazuje komunikat "Niewłaściwa Lokalizacja" To przez region(Anglia)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bajol21

    Bajol21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Underground
  4. Archont666

    Archont666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory
  5. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    polecam kupic /sciagnac wersje goty gears of war 2. Zawiera ona wszystkie map packi, o wiele bardziej sie oplaca wejsc w jej posiadanie
     
  6. Galagher

    Galagher Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    a gdzie mozna taka kupic/sciagnac ? bo nie spotkalem sie osobiscie z taka, prosilbym o link jesli masz
     
  7. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    żeby dociągnąc dodatki też przeba użyć VPN'a ?
     
  8. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nigdzie jej nie ściągniesz, to ta sama wersja gry a dodatki masz w postaci kodu do Live'a.

    Tak.
     
  9. Fazzer

    Fazzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    ten tutorial jest naprawde słaby, probowałem i nic nie szło.
    poza tym nie działa to na systemach > XP.

    ja na win7 zrobiłem tak:

    1.podłączeyłem VPN pod anglie
    2.włączyłem udostępnianie internetu na karcie TAP32 (wirtualna, tworzona przy instalacji programu OpenVPN)

    w tym filmiku jedyna dobra rzecza jest strona na ktorej mozesz wykupic angielski server VPN przez SMS, koszt ok 6zł

    pozdro ;)
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Tylko VPN.Na forum sa poradniki.Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum