1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pobieranie okładek połaczenie z internetem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mattix94, Marzec 31, 2012.

  1. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Jak połącyzc sie z internetem przez to jakies ftp?
    Jest tu jakiś poradnik, bo nie moge w ogóle znaleźć a szukam dobre 20 minut :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Chodzi Ci tylko o pobranie okładek do gier ? Czy chcesz przesyłać pliki przez ftp ?
    Jeśli tylko chcesz okładki pobrać, to podłącz konsole do neta przez kabel, wejdź w gry, odśwież i powinno pobierać okładke.
     
  4. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Właśnie nie da się przez wi fi? musze kablem ;/? a i pogode też bym chciał sobie zaaktualizowac :)
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Niestety przy rgh nie da się połączyć wifi. Pogoda sama się będzie aktualizować gdy konsola będzie miała połączenie z internetem, tylko musisz pokazać gdzie mieszkasz. :)
     
  6. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    czyli jak mam zrobgić połączyć kablem z komputerem, czy z modemem ;/?
    A nie da rady przez connectify czy jakoś tak ? :) musi być ethernet?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Chcesz ściągnąć okładki tak ? Podłącz modem z konsolą normalnie jak komputer, z tyłu masz wyjście w konsoli.
    Takie jest wejście w konsoli ;)
     
  8. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    czy moge to go podpiąć w ciemno :D? bo nie mam podglądu a router jest w innym pokoju
    i czy przy rgh w ogóle jest jakaś funkcyjność wi fi mozna je wykorzystać do czegos ? :)
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak w ciemno ;p ? Normalnie podłączasz jak do kompa, przez kabel ethernet i pobierze Ci okładki jeśli o to chodzi. Chyba nic nie ździałasz wifi na rgh.
     
  10. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Chyba ze zrobisz ruter z funkcją klienta i wtedy kablem np 30 cm do xbox'a no i będzie " wifi "
     
  11. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    a laptopem nie przejdzie ? bo probowalem ethernetem podłaczyc do xboxa neta mialem z wi fi, i dałem udostepnianie internetu we własciwosciach i nic z tego, da się jakoś tym sposobem :)?
     
  12. devlin27

    devlin27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    vietkong
    mam slima z rgh da rade przez connectify musisz mac adress znienic w konsoli na ten z kompa utworzyc nowe polaczenie z netem i pyka zablokuj dostep do live w systemie wtedy mozesz sciagac obrazki gier aktualizacje itd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum