1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pobieranie przez vpn problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lubo1916, Luty 3, 2014.

  1. Lubo1916

    Lubo1916 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żary, Poland
    Witam! Nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić temat więc piszę tu. Otóż kupiłem profil grami, które pobrałem normalnie, ale nie wszystkie. Mam dwa tytuły, które muszę pobrać przez vpn. Nigdy wcześniej tego nie robiłem, ale dostałem wskazówki i filmik z tutorialem więc wziąłem się do roboty. Wszystko po kolei zrobiłem tak jak na filmiku, lecz mój xbox nie może się połączyć z siecią. Jak na konsoli mam ustawić ip, dns bramkę itp.? Zamieszczam link do tutoriala :

    Wszystko mam już gotowe tylko czekam na pomoc w sprawie konsoli. Proszę o wytłumaczenie jak coś robię nie tak krok po kroku, ponieważ dziś mam pierwszy raz do czynienia z tym pobieraniem :p
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiekszość vpn ma dość ograniczony transfer. Mówie o kontach darmowych.
     
  4. Lubo1916

    Lubo1916 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żary, Poland
    Ok, ale jak w ogóle połączyć xboxa z live?
     
  5. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Lubo1916

    Lubo1916 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żary, Poland
    Dobra mam po prostu nie miałem sterownika w lapku i nie widziało kabla podłączonego, po instalacji pokazało się nowe Połączenie lokalne i na nie dałem udostępnianie i wszystko gra :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum