1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poblem podczas flash Lite-On

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Flesh, Październik 11, 2011.

  1. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Mam problem a mianowicie wyciągnąłem klucz i inne pliki ale teraz mam problem bo gdy już ustawie wszystko i dam Write to wyskakuje zapis banków i tu jest problem bo jak zaczyna się zapisywać Bank 0 to wyświetla mi jedną kropkę i nic stoi a JF chodzi normalnie czyli sie nie zawiesił.


    Proszę o pomoc:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    dodam że zasilanie biorę po przez USB Probe V3 od Ankoholik-a
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Portio zainstalowane?
    Wyłącza raid jeśli masz w biosie. Zmień port sata na płycie głównej
    Jeśli masz chipset via to musisz usunąć stery od niego
     
  5. Patryk SMI

    Patryk SMI Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mikołów
    a czym robisz update? chodzi mi o program... spróbuj jakims innym
     
  6. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Mam kontroler na PCI VIA VT6421a sterowniki
    Portio mam zainstalowane
    stery od VIA mam usunięte z C:\Windows\System32\drivers
    robiłem już w Dosflash ale jak zapisze banki i wsykoczy OK to po podłączeniu napędu do konsoli mam błąd E64 a w JungleFlasher 0.1.85 mam problem z bankami
     
  7. rafcio363

    rafcio363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi to wygląda na sterowniki sata nie wywalone.
     
  8. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    pobrałem nowego JungleFlasher-a 0.1.89 zapisało wszystkie banki i sprawdziło po kliknięciu na Qutro/ATA Reset i podpięciu napędu do konsoli dalej wywala błąd E64 co może byc powodem?
     
  9. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Problem rozwiązany okazało się że po wgraniu drugi raz flasha ale LT+ 2.0 wszystko działa jak należy temat do zamknięcia. ;)

    Dziękuje wszystkim za pomoc! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum