1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poblem z fifa xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemass18, Grudzień 19, 2013.

  1. przemass18

    przemass18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Witam, mam problem otóż grając w fife czy 13 czy 14 gra z innymi użytkownikami działa normalnie. Jednak gdy chce zagrać ze znajomym nie może nigdy nas połączyć zawsze nas wywala.. W trybie współpracy wszystko działa normalnie nie działa tylko gdy chcemy rozegrać mecz miedzy sobą. Posiadamy tego samego dostawce internetu (radiowy 3gb) nie mamy routera wpinamy się bezpośrednio do konsoli. Prosił bym o jakieś rady bądź pomoc w rozwiązaniu problemu.


    Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A otwarty macie Nat czy zamknięty?

    Wysłane z telefonu L710
     
  4. przemass18

    przemass18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    troszkę ciemny jestem ze tak powiem w tych sprawach ;) mamy tego samego dostawce wiec wnioskuje ze ip będzie podobnie :) najdziwniejsze jest to ze jak gramy w jednej drużynie w sezonie współpracy wszystko chodzi jak powinno problem jest tylko gdy chcemy zagrać naprzeciw siebie.. kiedyś jeszcze jak miał innego dostawce no problemo dopiero gdy przeszedł na to samo co ja pojawił się zonk ;/
     
  5. No Ogar

    No Ogar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pewnie macie to samo ip i to dlatego.

    A jak was wywala to wyskakuje coś jakiś błąd itp?
     
  6. przemass18

    przemass18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Blad nie wyskakuje tylko komunikat ze przeciwnik opuścił mecz i tak jest za każdym razem wszystko jest dobrze do momentu wyboru drużyny gdy ja utworze mecz u niego taki komunikat wyskakuje i na odwrót.
     
Wczytywanie...

Poleć forum