1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poblem z nowym dashboardem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wrobelek134, Marzec 14, 2012.

  1. wrobelek134

    wrobelek134 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam xbox 360 elite przerabiałem go z 2-3 lata temu. Długo nie używałem xbox'a, podłączyłem do internetu, zrobiłem aktualizacje i moja przeróbka przestała działać. Zawsze używałem activate.iso by pograć w gry. I teraz jest moje pytanie czemu już nie działają po tej aktualizacji? :( Nie pamiętam jaką przeróbkę mam ani jaki napęd itp. Dawno xbox'a nie używałem. Szukałem na forach, ale nic nie znalazłem (zrobiłem nawet konto żeby się Was spytać. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Aktualizacja usunęła twoją przeróbke. Musisz jeszcze raz wgrać LT do swojego napędu. Najlepiej idź do serwisu i oni Ci to zrobią i będziesz mógł grać we wszystkie gry.
     
  4. wrobelek134

    wrobelek134 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy te SGH jest opłacalne? Czy coś takiego?
     
  5. wrobelek134

    wrobelek134 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorka, RGH to się nazywa.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    chodziło o RGH ? Tak płacisz 200-250zł, zależy u kogo. Jest to opłacalne bo raz przerabiasz i później nie musisz aktualizować (aktualizacja ok.40zł) i nie musisz kupować płyt (liczmy płyta 5zł) tylko gry wrzucasz na dysk. Czyli po czasie się to zwraca. Poza tym rgh daje dużo więcej możliwości, jeśli temat Cię zainteresował to poczytaj sobie na forum dużo o tym jest.
     
Wczytywanie...

Poleć forum