1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pobranie kodeków divx, a ban

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ololol, Styczeń 17, 2010.

  1. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Posiadam ixtreme 1.6, wczoraj ściągnąłem sobie vancouver 2010, przerobiłem na wave3, wszystko hula. dzis zapragnąłem sobie pobrać do xboxa kodeki divx/xvid. i teraz moje pytanie: jesli podlacze konsole do neta i bede pobieral kodeki to czy moge dostac bana lub jakos zablokowac niektore funkcje konsoli? (bo przeciez gralem w grę z przerobionym wave4 na wave3)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xguciox

    xguciox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli dostaniesz bana to zostanie zablokowana możliwość instalacji gier na dysku oraz łączenia się z xbox live.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Bana dostajesz za przeróbkę napędu . Wystarczy , że podłączysz przerobioną konsolę do LIVE ( np. tak jak piszesz w celu pobrania kodeków lub aktualizacji ) i bana możesz dostać w sekundę . Objawia sie to informacją o naruszeniu warunków umowy , brakiem dostępu do LIVE i niemożnością grania czy instalowania gier na HDD . Ale to ostatnie da się już odblokować , koszt to około 100zł .
     
  5. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    a wiec jak podlacze zeby te kodeki sciagnac, to pewny ban? czy moge liczyc na szczescie?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozesz liczyc na szczescie. ALE - teraz zrobili tak ze zeby ogladac filmy w divx trzeba byc caly czas podlaczonym do live. samo sciagniecie kodekow nie wystarczy.
     
  7. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    taaa? to ci M$oft. a gdybym skonwertował film z avi do wmv, pojdzie?
     
  8. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  9. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ty nawet niewiedziałem :) dzięki za info
     
  10. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    A to ciekawe tworzysz bajki - mi jakoś wszystko chodzi offline, po banie, więc nie wiem po co robisz zamieszanie...

    @topic: Spróbuj, może Ci się akurat uda, tym bardziej, że pierwszy raz będziesz podłączał konsolę do neta.
     
  11. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    boje sie zaryzykowac, przez te gry na hdd..
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale nie u każdego ;) U mnie w Premium starszej bez XBL nie działały offline a teraz działa :D
     
  13. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można "odbanować" dysk, tzn. że nadal nie będziesz mógł łączyć się z xbox live, ale jak Ci odbanują dysk to będziesz mógł dalej instalować gry na HDD.
     
  14. kris_kjk

    kris_kjk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja osobiści na chwile obecną nawet nie spróbuję podpinać się z X do netu (choć jest dziewicza) ... nie chciałbym aby ktoś bawiąc się X przypadkiem nie zaktualizował mi konsolki ... ;)
     
  15. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja tam pobrałem raz kodeki na początku jak kupiłem iksa i teraz się już nie upomina.
     
  16. BioComp

    BioComp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale przy pobraniu nowego dasha znowu trzeba ściągać te nieszczęsne kodeki?
     
  17. hesu

    hesu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  18. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanko czy xbox odtwarza filmy w formacie wmv? bo miałem taki nagrany na płycie i nic dałem na pendriva tez nic moze ktos mi podpowie jak to uruchomic bo przez biblioteke filmów nie darady przynajmniej u mnie :/
    i kolejne pytanie mam przeróbke 1,6 czy jak bym ją zmienił na lt to moge pobrac bezpiecznie kodeki?
     
  19. uqasz

    uqasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    szczeze mowiac to najwieksza nadzieja jest w freedashu i podobnych. pierdzielony ms nic nie otworzy i nie pozwoli innym aby mozna bylo ogladac filmy itp.

    moze to nie jest rozwiazanie jakie szukasz ale:
    na chwile obecna uzywam xbmc na plycie itx i jestem zadowolony. za calego kompa dalem 500 zl i moge wszystko odtwazac nie ruszajac sie z kanapy (za pomoca pilota)
     
Wczytywanie...

Poleć forum