1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pobranie nowego dashboard

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez bugatti415, Październik 18, 2010.

  1. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Witam.Chcialbym zaktualizowac swojego xboxa do najnowszego dashboard za pomoca pendrive.Chodzi mi o normalna wersje z avatarami ( nie jakis beta ).Jaka jest najnowsza pelna wersja i skad ja sciagnac ? Prosze o pomoc i z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Najnowsza wersje ( nie beta ) to dash o numerku 9199 :p Znajdziesz go na forum.
     
  4. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    2.0.12597.0 - to jest najnowsza wersja. wyjdzie w ten wtorek
     
  6. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam ixtreme 1,6 czy jak z aktualizuje z pendriva do moge dostać bana bo krążą takie plotki czy lepiej poczekac na jakąs nowszą gre na której bedzie aktualizacja?
    dodam tylko że nie podpinam kabla o xboxa
     
  7. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    raczej nie dostaniesz teraz.. chodzi ci o bete? to looz :p
     
  8. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Konsola ponoć nawet przy betach jest flagowana - więc ban będzie czekał na LIVEie, chyba że zupdatujesz z oryg. FW w napędzie, wtedy elegancko.
     
  9. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica

    nieprawda - konsola nie jest na betach flagowana na pewno
     
  10. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    No i teraz nie wiem co robić zamieniać na org firmware i sprawdzić czy zadziała czy też czekać aż ktoś się zamieni konsola= ixtreme lt za org

    ps.więcej o zamianie w giełdzie na forum :D
     
  11. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Osobiście tego nie sprawdzałem więc się nie kłócę, mam natomiast wtedy pytanie - czy tylko finalne dashboardy przeprowadzają procedure flagowania, czy zależy to od jeszcze czegoś innego?
    Dodam, że ktoś tam dumpował nand po updacie i był oflagowany, ale jeśli uważasz inaczej to po prostu może to być z **** informacja, chociaż nei wiem po co mieliby wkręcać.
     
  12. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    Oznajmiam . NA IXTREME LT 1.1 BĘDZIE CHODZIĆ BEZ BANA NAJNOWSZY DASHBORD OD KINECTA i koniec tematu o tym itp. Mam 2 argumenty: 1.Już sprawdzali na forum i wszytsko chodzi itp. 2.Pisze teraz z gościem od przeróbki , który pisze , że przez jakiś czas nie będzie potrzebny nowy ixtreme , ponieważ jego firma sprawdzała na 25 xboksach czy chodzi ten nowy dash i czy chodzą kopie na LT 1.1 i wszytko chodzi idealnie .
    Więc wydaje mi się , że na 100% będzie chodzić , ja zaktualizuje jak na będzie potrzebowała tego jakaś gierka np COD :BLACK OPS ITP.
     
    1 osoba to lubi.
  13. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    To świetna wiadomość. Tak myślałem jak można zbanować konsolę która jest offline i nie jest podłączona do sieci. Najprawdopodobniej jak ktoś na Live będzie chciał pośmigać i ma LT 1.1 to dostanie bana wtedy.
     
  14. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    no właśnie dostałem takie info i za kilka dni sam sprawdze.;d . Ktoś jeszcze podziękuje mi za to?
     
  15. wrobe_l94

    wrobe_l94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rawicz
    Jak sprawa się ma na 1.6
     
  16. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    oficjalniej dash go ban! ;) i nie kradnę i nie przebraniem ;)
     
  17. damiessi

    damiessi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul
    Skoro już nie kradniesz i "nie przebraniasz" to teraz powiedz rodzicom, żeby wreszcie do szkoły Cię wysłali bo czas się pisać nauczyć.
     
  18. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
  19. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zapytam jeszcze raz bo to ważne - kiedy dostaje sie flagę? Podczas updatu do wersji final dashboarda, czy może w innym momencie?;>
     
  20. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Widzisz kolego chyba sam powinieneś się czytać nauczyć (oczywiście z zrozumieniem), spójrz na syngature Caspra.
     
  21. damiessi

    damiessi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul
    Widzisz kolego chyba pierw trzeba umieć pisać, żeby potem wymagać czytać to ze zrozumieniem (faktycznie sygnatura zwalnia go z umiejętności pisania).
     
Wczytywanie...

Poleć forum