1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Początek przygody i już problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez misiu265, Luty 14, 2011.

  1. misiu265

    misiu265 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam drogich forumowiczów.
    Niedawno kupiłem konsolę x360 elite wyprodukowana 21.10.2007, napęd Benq. Sprzedawca twierdzi, że została ona przerobiona, ale nie wie jakim ixtreme, niestety nie mogę odpalić żadnej kopii. Te na których jest wave3 i niżej wyskakuje napis bla bla bla put it in an xbox 360 console, a na wave4 i wyżej pokazuje się tylko logo. Orginały chodzą bez problemu. Co można na to poradzić? Czy sprzedawca mnie okłamuje, czy to jakaś wada??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spaczuj na wave 2 moze masz ixtreme 1.4
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    albo daj komuś żeby lt+ ci wrzucil i wave cie nie obchodzi....przepuszczasz przez abgx i nagrywasz
     
  5. misiu265

    misiu265 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przegrałem MAFIE 2 i spatchowałem do wave 1 skutek ten sam.
     
  6. misiu265

    misiu265 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    opeael2 ile sobie liczysz za przeróbkę mogę wysłać sam napęd
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a po co do wave 1???
    paczowales do wave 2?
     
Wczytywanie...

Poleć forum