1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

poczatki uzytkowania xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michael, Czerwiec 22, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Michael

    Michael Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    mam pytanie. Czy jak kupie nowego xboxa 360 to musze cos wgrywac do niego(softy czy cos w tym stylu) czy poprostu ustawiam wszystko i gram?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Wystarczy podpiąć konsolę do neta . Zarejestrować się w konsoli do XBL ( jest poradnik na forum jak to zrobić ) , pobrać aktualizacje i już .
     
  4. Rod

    Rod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie musisz ustawiac ,podłączasz i grasz
     
  5. xHefpioTx

    xHefpioTx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jeżeli chcesz grać na oryginalach to podpinasz xboxa do telewizora/ monitora, włączasz, tworzysz profil żeby ci sie save robily, wkladasz plytkę i grasz. No i oczywście włączasz pada :).

    @Mac, skąd pomysł z internetem? Internet jest opcjonalny, bez niego też spokojnie pograsz.
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    chyba że chcesz nowy dashboard wygląd menu to wgrywasz aktualizacje znajdziesz je na stronie xbox.com albo jak podłączysz się do xbl
     
  7. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE

    Dobrze jest podłączyć choćby po to aby zaktualizować konsolę , bo nie każdy potrafi zrobić to offline . Poza tym niektóre gry nie mają wgranych aktualizacji i czasem bez aktualizacji konsoli nie zagrasz w grę .
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Problem rozwiązany. Zamykam. W razie dalszych problemów proszę o kontakt przez PM.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum