1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poczatki z RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez peja_87, Kwiecień 12, 2013.

  1. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, posiadalem konole z lt 3.0 i zamienilem sie za konsole z RGH. Juz rozkminilem jak to dziala ale mam kilka pytan. Czy konsola moze stac pionowo czy musi lezec poziomo? mam nagrane na plytki kilkanascie gier pod tl, czy moge je jakos skopiowac na dysk i przerobic pod rgh?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nie powinno mieć znaczenia jak jest postawiona konsola.
    Do kopiowania gier masz pozycję w menu DVD Extract (menu Freestyle Dash).
     
  4. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest taka opcja wie, kopiowalem juz tak. Jednak da sie skopiowac tylko oryginalne gierki, tych pod lt 3.0 wogole nie widzi. Ja myslalem ze moze jest jakis program na kompa ze moge zrobic obraz plytki a pozniej przystosowac go pod rgh.
     
  5. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na konsoli rób backupy via Oryginalny system (Zapisz na Hdd, potem NXE2GOD i masz wersje GOD chodzącą bez płyty).
    Na PC spróbuj XBOX Backup Creator
     
  6. Loolz92

    Loolz92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. slimLeo

    slimLeo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    160
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    K-ce
    Jak w konsoli ma zrobione same RGH bez LT to nie zrobi takiej operacji na konsoli. musisz zrobić lustro (iso) płyt na kompie i przerobić np. na goda programem iso2god
     
  8. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po prostu wystarczy ci ImgBurn i nim kopiujesz obraz płyty na dysk PC
     
  9. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzieki za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie. Chcialem odpalic Modio ale przy logowaniu wyskakuje mi taki blad:

    [​IMG]
     
  10. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Szczerze to zauważyłem ,że poziomo slim botuje 5-10s za każdym razem. A pionowo ok 30s ,a raz na jakiś czas trzeba zrestartować
     
  11. peja_87

    peja_87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wie ktos jak rozwiazc problem z Modio?
     
Wczytywanie...

Poleć forum