1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Początkujący nabywca xBoxa360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tony.sanchero, Listopad 14, 2009.

  1. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wydaje mi się że nie jedyny mam problem z wyborem konsoli. Chciałbym abyście w tym temacie mi doradzili.
    Moje pytania na początek:
    Czy grając na kopii zapasowej moge grać na xLive?
    Czy wszystkie gry xBox360 mają tryb xLive?
    Jak granie na xLive wychodzi w praktyce
    Czym różni się np. Arcade od Elite.​
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Możesz grać na xbl na kopiach, lecz po ostatniej fali wyszło na jaw, że M$ nie ma problemu z wyłapaniem przerobionych napędów, a więc teraz nie ma sensu grać, bo bana złapiesz...
    Nie wszystkie gry mają multi, ale większość tak.
    Jeżeli lubisz rozgrywki z innymi ludźmi to jest to wymagane :) Ja najpierw jakoś nie miałem zamiaru grać na xbl, ale jak zacząłem to skończyć się nie da ;D
    Arcade różni się od innych wyposażeniem, tj. arcade nie ma dysku, elite ma 120gb itp.
    Zobacz sobie porównanie na necie.
     
  4. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    xBoxa kupuje m.in dlatego że zauroczyła mnie FORZA.
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Chodzi Ci o to czy można kogoś zapis gry wrzucić do siebie i na swoim profilu mieć ten zapis?
    Odpowiedź brzmi NIE
     
  6. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Acha, opłaca się kupić za 1099 zł xBox 360 Elite z Forzą 3?
    Na jakiej zasadzie działa xLive?
     
  7. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Opłaca się.

    Na jakiej zasadzie działa? Na zasadzie działania xLive -> opcja szukaj.. -.-
     
  8. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie zamierzam czytać 50 stron wątku aby znaleść odpowiedź...
     
  9. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to sie nie dowiesz:p i wcale nie trzeba 50 stron przeczytac...
     
  10. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Mało mnie to interesuje co ty zamierzasz, zamiast zadawać głupie pytania użyj opcji szukaj, jak każdy na forum.

    ew można w wikipedii wpisać xbox live i będziesz miał dokł. opis -.-
     
  11. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    NIE!! przerabiaj konsoli nigdy ale to nigdy

    lepiej elite duży dysk demka dlc aktualki itp dysk się przyda
     
  12. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
     
  13. modernbone

    modernbone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po ostatniej serii banow zastanow sie nad przerobka jezeli chcesz grac online,a co do podlaczenia za pierwszym razem - jest to takie proste ze...
     
  14. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
     
  15. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja nie chce przerabiać bo będe grał na xLive :) Kto chętny jutro w Forze 3 pograć bo będe miał konsolę?
     
  16. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Zamknijcie temat, co miało być powiedziane zostało powiedziane. @up zapraszam do działu Ustawki?
     
  17. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Polecacie jakieś gry na Xa360?
    P.S Te co znam i chce to:
    - Forza 3
    - Modern Warfare 2
    - Assasin Creed II
     
  18. czesia66

    czesia66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałbym kupić konsole Xbox Arcade i tu chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy napęd, i jaka jest najlepsza przeróbka bo widziałem tam flash,extreme itd a za bardzo nie mam pojęcia bo pierwszy raz inwestuje w Xboxa.
     
  19. kUcUs

    kUcUs Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    Witam. Hmm napęd, najlepszy liteon. Odnośnie przeróbki najlepsza lt+ można pykąć w live bez obaw jak narazie ;) do jakiej kwoty chcesz kupić boxa? ja mam na sprzedaż dwa, slima 250gb coś w granicach 800zł, i białego także, nie katowane, nic z tych rzeczy ;) moje gg. 1372810 napisz jak możesz. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum