1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pod monitor.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vilin, Listopad 15, 2010.

  1. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Hej zakupiłem poniższy kabelek ,wszystko ok ,ale do czego podłączyć kabelek czerwony oraz biały ?
    KX1A KABEL VGA XBOX 360 GOLD PLATED OKAZJA! (1293826735) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    biał i czerwony to dżwięk stereo. albo do amplitunera (audio in). albo przejściówka chinch->jack i do monitora albo też do głośników
     
  4. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Jeżeli w monitorze nie masz wejść na chinche, to potrzebujesz jakies inne źródło dźwięku posiadające je, albo przejściówkę z 2x chinch -> mini Jack
     
  5. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    raczej chinch/minijack męski
     
  7. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    a czy nie podpinając tych kabli czerwonego i bialego ,bede mieć sam obraz ?
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
  9. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    tak. te chinche przesyłają dźwięk. węc jak ich nie podepniesz to będzie głucho ale widno.
     
  10. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Wiem ,że głupie pytanie ,ale czy zasilacz muszę podłączyć ,zeby był obraz ? heh
     
  11. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    od czego ten zasilacz? od konsoli - tak.
     
  12. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ok ,a teraz włączyłem ,ale co zrobić ,żeby miec menu od xboxa ?
     
  13. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    wszystko podłączyłem ,ale nie wiem co zrobić ,żeby mi się włączył obraz menu itd.
     
  14. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  15. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    jejku wszystko ok tylko mi chodzi teraz jak na ten obraz przełączyć na monitorze.
     
  16. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    w menu monitora?
     
  17. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    hmm.
    a tak dokładniej ,bo w tych sprawach jest blady .
     
  18. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    instrukcja obsługi monitora. ciekawe że monitor automatycznie nie wykrył źródła wizji. właczyłeś konsolę?:)
     
  19. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ok juz mam wszystko ,dzieki za pomoc :)
     
  20. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    do dziękowania służy przycisk na dole po lewo.,
     
Wczytywanie...

Poleć forum