1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podaczas grania we dwóch wyłaczaja się pady na zmiane ???(RGH)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cinekk88, Październik 25, 2012.

  1. Cinekk88

    Cinekk88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam sprawa jest dosyć trudna ale wiem ze na was tu można z reguły liczyć .

    Otóż po wgraniu rgh nie działa mi najpierw środkowy przycisk na padzie , było to spowodowane tym ze brakowało pliku lauch.ini. Natomiast teraz pojawił się nowy problem otóż podczas gry we dwójkę na byle jakiej grze wyłącza się jeden bądź drugi pad nawet gdy są podłączone kablem bezpośrednio do konsoli.

    Jest to niestety bardzo uciążliwe gdyż trzeba ponownie włączać pada i ponownie się przestawiać na swoja stronę czasami jest to tak częste ze poprostu trzeba odpuścić gre.

    Gościu który przerabiał konsole mówi ze pierwszy raz się mu to zdarzyło i niestety ale nie umie tego naprawić.

    Proszę ratujcie !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Podaczas grania we dwóch wyłaczaja się pady na zmiane ???(RGH)

    Sprawdzić moduł rf, jesli nie to sb swiruje
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Cinekk88

    Cinekk88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Akir a troche wiecej szczegołów ? Co to wogole moduł rf ? Jak to sprawdzic trzeba rozkrecac konsole ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Podaczas grania we dwóch wyłaczaja się pady na zmiane ???(RGH)

    Moduł rf to płytka z wyłącznikiem, odpowiada za łączność z padami. Jeśli jest ok to winny jest southbridge.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Cinekk88

    Cinekk88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli widze ze dla zwyklego szaraka jaki jestem jest nie mozliwe sprawdzic to bo niesety nie ma zielonego pojecia co gdzie i jak ;/ . W kazdym razie dzieki za pomoc liczylem ze to moze winna jakiego pliku lub cos w tym stylu . Bo przed wgraniem rgh pady dzialaly az milo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum