1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podczas aktualizacji dasha RROD

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Jablo33, Maj 26, 2011.

  1. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Witam. Dzisiaj załączyłem konsolkę i krzyczał o aktualizację dasha. Pozwoliłem mu na to. Pasek aktualizacji doszedł do końca, konsola się wyłączyła i wyskoczył 3ROD. Wczoraj jeszcze spokojnie grałem. Mam LT 1.1, proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co tu duzo pisac zrobiles aktualizacje nowego dasha, ktory usuwa LT+ i przywraca orginalne FW, musisz ponownie wgrac LT+ oczywiscie jezeli masz zgrany klucz bo jak nie masz to juz go nie zgrasz bo nowa aktualizacja przenosi go w inne miejsce wiec nie przerobisz. Ewentualnie pozostake ci czekan na nowe LT+ 2.0
     
  4. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zaktualizuj konsolę ponownie z pendrive.
     
  5. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Klucza nie mam, więc nie da się już wgl wgrać LT? Jak wgrać aktualizację z pendrive'a?
     
  6. shakall1977

    shakall1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągasz plik z Microsoft-u wgrywasz go na czysty pen-drive ..podłączasz do konsoli ----restartujesz---i aktualizacja w trakcie ....coś mi się wydaje ,że przez net poszło coś nie tak ...ja bym spróbował dostać ten dash który miałeś i jego spróbować wgrać ..
     
  7. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Tylko skąd wziąć, tego najnowszego dasha... Jeżeli ktoś ma, niech podrzuci, bardzo proszę.
     
  8. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
  9. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Jest problem. Wrzuciłem na czysty pendrive folder $Systemupdate wraz z zawartością, próbuję uruchomić Xbox'a ale nic to nie daje. Cały czas RRoD i nic się nie dzieje, poza migającymi 3 diodami. Jakieś jeszcze sugestie? ;(
     
  10. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema mi sie stało to samo po aktualizacji nie działają piraty i nie mam key-a napędu i właśnie dowiedziałem się że nie ma problemu klucz można odzyskać i przywrócić przeróbkę
     
  11. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Tylko, że ja jeszcze mam 3RoD'a...

    Status rroda to 4441.
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Powoli. Jaka data produkcji xboxa? i nie ma błędu 4441 raczej 0001.
     
  13. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    0001 to błąd związany z zasilaniem.
     
  14. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
  15. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    to by było mistrzostwo świata jakby nowy dash dawał 0001 ;) W wyniku aktualizacji może wyskoczyć błąd E71 czyli błąd plików w pamięci nand lub E66 jeżeli był spoofowany napęd (lub przerobiony samsung), ale nie 0001 albo 0110, bo te błedy nie mają nic do dasha
     
  16. daw8id

    daw8id Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też dostałem rroda na początku miałem 1 diode a potem raz wyskakiwala 1 a raz 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum