1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podczas aktualizaji z gry wystapil blado kod statusu to:3143-3151-2200-0700-c000-0034

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez Grygor25, Sierpień 20, 2011.

  1. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    jak w temacie: podczas aktualizaji z gry wystapil blado kod statusu to:3143-3151-2200-0700-c000-0034
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    najlepiej pobierz aktualke i wgraj na pendive
     
  4. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    tak tez zrobilem ale nie idzie wogole nic
     
  5. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    przy kazdej probie aktualizacji czy to z pyty czy to z pena wyskakuje ten sam komunikat i kod statusu nie wiem co mam robic
     
  6. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    probowalem tego rozwiazania i niestety prosi o kontakt z obsluga klienta,da rade jakos wydobyc dasha z tej gry co probowaem wanac aktualke??
     
  8. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    zadne rady nic nie pomogly sytuacja sie nie zmienia-nawet wgranie org. fw nic nie pomoglo-zmiana na inny naped tez nie nie wiem co jeszcze mozna z tym zrobic???
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zrób to
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola wchodzi do dasha czy od razu masz ze nie mozna zaktualizowac?

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  11. louok

    louok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ten sam błąd :(. Po włączeniu konsoli widac tylko logo Xboxa i odrazu stop z tym sammym błedem. Nie można nic zrobić próbowałem wgrywac orginale firmware, podlaczac pod neta zeby ewentualnie sobie sciagnął aktualizacje, równierz i przez pena nie ma pozytywnego rezultatu.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko zapewne serwis microsoft:)

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Przy bledzie aktualizacji dokonczyc mozna ja tylko z plyty cd lub dvd. Jaki masz naped? Ja mialem takie problemy z benq, mimo ze mial ofw to byl blad aktualizacji.


    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  15. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    liteon 93450C

    dg-16d2s-09c
    ja mam identycznie i mam to
     
  16. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    spróbujcie przed włączeniem konsoli przytrzymać przycisk do synchronizacji pada i trzymając go wciśnijcie power. Trzymajcie sync button, aż do całkowitego uruchomienia xa
     
  17. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    konsola zaktualizowana:eek:dnalazlem odpowiedni dasha wypailem na plycie i poszlo- temat do zamkniecia- wszystkim dziekuje za pomoc i rady Pozdrawiam
     
  18. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Jaki dash zapodałeś?
     
  19. gregorp6

    gregorp6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
  20. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No mam taki sam błąd. Czyli normalnie nagrać dasha na płytkę CD i wrzucić do konsoli jak wyskoczy błąd aktualizacji?
     
  21. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrobiłem tak jak napisałem wyżej i wyskoczył ten sam błąd, że nie można odczytać aktualizacji z płyt: kod statusu 3151-335a-b800-0f00-c000-003a

    Mam firmware LT+ wgrywany na początku grudnia więc jest to chyba pierwsza wersja. Stary dash to 2.0.12526.0. Napęd LiteOn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum