1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

podczas nagrywania Diablo 3 error screen

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez klipsas1, Wrzesień 3, 2013.

  1. klipsas1

    klipsas1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema nagrywałem Diablo 3 imburningiem i gra sie nagrywa ale jak leci drugi raz to sprawdzanie chyba to dochodzi do 12% i error a tu screen DSC_0044.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl nagrywarka IHAS i robiłem ten obraz pod LT2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podaj wszystkie ustawienia. Nagrywarka nowa czy już nagrywałeś gry ?
     
  4. klipsas1

    klipsas1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Włącz OPC i zobacz Ustawienia EPROM
     
  6. klipsas1

    klipsas1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a gdzie jest ten eprom
     
Wczytywanie...

Poleć forum