1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POdkrecanie athlona 2 x4 635

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez siabuba121, Lipiec 13, 2011.

  1. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam procesor jak wyzej i chcialbym go podkręcić ale on pobiera do 95w a ja mam plute na maks 95 w dla procka czy bede mogl podkrecic go ,
    drugie pytanie gralem caly dzien w wiedzmina i uzywalem pctai i sie przegrzal i wylaczyl ocdczekalem z 20 m inut i temp procka byla 78 stopni
    wadliwa pasta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdź czy masz dobrze umocowany radiator. Ja mam w radiatorze od Intela tak badziewnie ze nie wiadomo kiedy jest to dokręcone. Wstaw zdjęcie pasty nałożonej zarówno na radiator i procek abym mógł ocenić czy wszystko ok. Oraz ile komputer ma lat?
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Możliwe ze syfna pasta. Zapodaj konkretne zdjęcie. Jak będzie pasta do wymiany to koszt takiej w miarę dobrej to ok. 15-20 zł (Arctic Silver 5)
     
  5. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Arctic silver to shit
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Na jakiej podstawie takie wnioski są tworzone? Ja i kilku znajomych używają tej pasty i w stresie przy AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 Ghz i Scythe Mugen 2 rev. B + Arctic Silver 5 mam 44 stopnie max :p
     
  7. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Też jej używam. Nie testowałem innych ale narazie ta sprawuje się wyśmienicie.
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa

    Lepsza może być tylko diamentowa ;) Ale to wydatek rzędu 30-45 zł :p
     
  9. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Mam tego samego phenomomka :_)

    Sent from my X10i
     
  10. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeswtem idiota mialem odlanczony wiatrak od pradu
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    :) Dobrze że się nie sfajczył :D
     
  12. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja na core 5 mam max 35 na mac os x a na windzie z 20

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     
  13. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bodajże po przekroczeniu 80C, wystąpia nieodwracalne zmiany które dotyczą m.in. wydajności.

    Jak dla mnie to w windowsie nie masz zainstalowanych sterowników przez co wiatrak chodzi z maksymalną prędkością. Po za tym przełącz się na winde(bo wątpię czy aby na mac os coś takiego było) i włącz jakąś bardziej wymagającą grę i zobaczysz że wzrośnie temperatura nawet do 50C
     
  14. chudini3

    chudini3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum