1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Podłączanie 2 kabli do jednego monitora

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez martwycx65, Luty 21, 2009.

  1. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Witam

    Mam taki problem, mianowicie chce podłaczyc do jednego monitora kabel od xboxa i od komputera .
    Czy jest jakieś urzadzenie zeby podpiac go do monitora i wtedy do niego te kable ?

    Jestem zielony w tej sprawie i czekam na pomoc z waszej strony ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    jaki posiadasz monitor?
     
  4. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Samsunga 931BW
     
  5. apekiller

    apekiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Wydaje mi się, że jedynym wyjściem jest posiadanie dwóch wejść w monitorze:(
     
  6. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
    Według mnie to powinno być jak najbardziej OK.
    Wtedy chyba przełącza się tylko obraz z właściwości ekranu.
    Ja nie mam tego problemu bo mam w monitorze Dsub i DVI :p
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie,nie we wlasciwosciach tylko jakis przelacznik na tym kablu albo bedzie obraz z tego coaktualnie uruchomione(bo winzgroza to rozpoznaje jako 1 kabel)
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
    Sorry za pomyłkę ;)
    Tak ja opisywałem z przełączaniem obrazu z systemu to było by tak w moim przypadku jeśli mam w monitorze dsub i DVI
     
  11. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    Ja w monitorze mam 2 wyjścia: DVI i D-SUB.
    DVI mam do PC a D-SUB do X'a i tylko na przycisku na monitorze nacisnę "input" i mi przełącza na X'a :)
     
  12. Zarek

    Zarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Materac48 a jeżeli miałbyś tylko jedno wyjście w monitorze D-SUB, jakbyś poradził sobie z tym problemem? jak ktoś wie to napiszcie. dzieki
     
  13. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
  14. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  15. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam PC do DVI a xa do VGA :) I jest gicior...
     
  16. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Chlopaki no spoko mam dvi w monitorze ale jaki kabel kupic zeby chodzil ?
    Bo dali mi do monitora jakis kabel ale jak podlacze to wogule sygnalu ,obrazu nie ma
    Podajcie LINK
     
  17. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  18. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    czyli jak kupie ten kabel : NOWOŚĆ HDMI-DVI 1,8m V1.3b od SS GOLD+CHROM (565054809) - Aukcje internetowe Allegro to podpinam go od monitora do xboxa ?? a monitor z komputerem normalnie ?
     
  19. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Czy ktos ma takim sposobem podpietego xboxa do monitora ?
    I czy w taki sposob bedzie wszystko chodzic ?
     
  20. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Panowie mam nowy problem
    Kupilem kabel HDMI-DVI i nim mam podpieta konsole z monitorem a komputer d-subem
    wszystko chodzi ale gdzie dzwiek ? :/
    Jak mam teraz podpiac dzwiek z xboxa do wiezy ?
     
  21. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...

Poleć forum